【氣象】(2019年6月中旬)低壓槽會於華南沿岸徘徊,旬初有狂風雷雨,請帶備雨具為港抗爭;隨著低壓槽移離,天色將較明朗

108 回覆
13 Like 2 Dislike
鄰國人cap圖
到底係6.8定8.4?
大交合Twitter出8.4蘋果app出6.8...
原來真係8.4
啱啱以為佢打錯
交合未出正式報文,應該仲會改
啱啱Twitter出返6.4了
地震: 2019-06-18 21:22HKT 6.4級 [北緯38.6,東經139.3] 日本本州西面近岸
好不安
懷疑有人不誠實使用電腦
發放虛假資料
令和 元年 6月19日00時30分をもって、地震の発生場所と規模を更新します。

令和 元年 6月18日22時22分 山形県沖の地震
 北緯  38度36.4分 (北緯 38.6度)
 東経 139度28.7分 (東経139.5度)
 深さ  14km     (深さ 10km)
 規模(マグニチュード) 6.7

下修左做M6.7,深度14km,雖然分別唔大
老J:PNG對上先啱啱有個94W LOW咋喎
不斷有零散雨區掃埋黎
Testing:

嘩 幾好j咁喎
屌你老母, 我好後悔冇BLOCK你
仆街啦去
唔想知佢條on9
之前見佢有時會正經講氣象野先當佢平時做假膠

咁樣打殘體字真係頂唔順
【註】 氣象討論帖一般逢每月1日、11日及21日發出新帖文。 當新帖文發出後,或有颱風追擊帖發出,原有的氣象討論帖會隨即停用。 為使大家有一個良好舒適的瀏覽環境,請不要使用簡體中文貼文、提及力場或洗版,謝謝合作。
一早叫左話要永久封鎖呢個癲人
最多追po係辛苦啲
都好過追完要洗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞