【大整合】11/6-12/6 資訊整合 「反送中」

159 回覆
150 Like 0 Dislike
嘗試左係公海grp問 但係比人洗得太勁
有人用棍拍野deam beat 既時候唔好劣
一齊叫同一句口號加士氣避免士氣此消彼長
有心理學背後原理
對陣口號可參考港隊打氣口號
拍拍~拍拍拍~DIE FOR HONG KONG

另外大家小心雙眼,戴眼罩被人噴油漆就喪失視力,唔戴又會比人插眼

大家亦小心近距離突然由下巴向上大力推有機會導致頸椎受傷 請各位注意安全免生危險
第一次出post 有咩錯大家屌細力啲

大家記住吹到雞/人多唔代表合法
班狗唔識聽人話 大家唔好諗住幾句說話感化到佢地/改變到佢地幾年學堂洗腦式訓練 尤其狗群覺得有同僚受傷就係嚴重過條例通過嘅時候

嗰兩日要為最壞做打算 大家要有good planning 例如[size=5必須熟悉路線[/size=5]for逃生,及強烈建議所有出席人士必須有足夠裝備 包括物資等各組別
唔排除狗群會先解決物資等各組別 所有人必須保持移動狀態

畀狗群追嘅請自覺分散逃走,一群至少要有6~7個人,一定唔可以得幾丁友
溝通好重要 我知有好多絲打都會去 請你地一定要大聲同同伴溝通,及畀清晰指示

靜坐人士請保持人鏈 口號可激烈士氣

唔知會唔會考慮用下非電子型大聲公 輕身 仲有唔會遇到訊號干擾
同埋單車可以方便大家逃走

這不只是示威 這是抗爭
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞