[A/I] 災禍真實 禍つヴァールハイト [14] - 香港人要加油 柒婆我屌你老母

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
禍つヴァールハイト

KLabGames 最新力作 災禍真實

本作邀請到作家生田美和(代表作:《Final Fantasy VII》、《聖劍傳說:瑪那傳奇》)負責腳本;作曲家横山克操刀音樂

災禍真實的世界是以因十之光而即將毀滅的世界「ヴァールハイト」為舞台,講述了人類對抗災難和各種威脅的魔幻故事

戰鬥

協力

https://youtu.be/-GXo_zDsjpI

https://youtu.be/yPF0Kz3O0s4

FAQ:

1. 咩職好?

盾,補 係必須既職業
打手: warrior, gunner
其他: 法,hunter

2. 首抽?

一開始送既可以出到ssr
再送2ssr卷同10抽,建議2ssr同職開得

3. 升lvl
打主線開圖,再掛機auto,半日多就上到50lvl

4. 協力
入人場免費,唔洗用卷就可以刷料,長期有人刷

5. 裝備建議

https://altema.jp/magatsu/saikyoubuki

6. 職業

鎗手玩法:

主要係疊combo

前段輸出冇刀手/法咁大力,當疊上combo同awaken時,鎗手爆發輸出係咁多個職最高

Combo越高,全體加傷越高,到ss 級係200%

所以要睇清楚出技時間

7. 公會

入既請留名

8. 武器防具除咗抽 仲可以點有其他?
光臨可以打到各職業嘅光臨武器
打災厄種/研究棟有防具/飾物 某啲關仲可以順便刷埋SSR素材(進化裝備用)

9. 光臨開放時間?
目前每日開放4次 8:00 10:00 18:00 21:00(全部香港時間)

10. 光臨武到底勁唔勁?升唔升好?
光臨武刷就有 唔使抽 容易突破同升滿技 前中期過渡非常好 但當然比同等級抽出嚟嘅差啲
另Hunter光臨武有麻技 非常好用

11. 點升高戰力?變勁啲?
升Soul Tree 強化進化武器/防具/飾物

12. Soul Tree升咗嘅能力會唔會幫助到其他職業?
淨係紫色嗰啲能力先係全職業有效 其他都係得嗰個職業有加

13. 裝備點解升到Lv50就話上限?
因為未突破 可以用活動/交換所換嘅突破石升上限 亦可以食同一件裝升上限

14. 多出嚟嘅裝點處置好?
可以裝備互食升上限同技能Lv 強化之後擺輔助 分解咗佢都得

D介可以用黎做肥料

屌柒777 lm
屌佢屎忽
Lm
屌7 777

賣acc

想問下新手彩石係咪換 突破武器石 突破主武比較好?
都冇人問
老老實實 收咗我ac平過課金課上嚟

3種突破石同技能捲都要換
係 同埋技卷

絕對升哂主職主裝先再諗輔助
輔助每件最多吸得10%左右
如果有餘裕既素材
佢有D SR武都可以換埋佢再換彩石
突破石換晒特價就算 正價太貴

每個月未計技能書,淨換晒特價突破石都要900礦石,唔係課長其實好快唔夠礦石用
我都好唔夠礦石用
拆極都係R SR
想問下技能書 真理槍 應該係要買咩屬性? 好似搵唔到相屬技能書
無屬裝係食到任何屬
無屬姐係食乜技能捲都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞