(TVB仆街)有線男神記者黃浩賢ig爆粗鬧警犬:幫記者?X你啦 你都一支警棍毆落我條腰

432 回覆
4846 Like 11 Dislike
突然好欣賞佢
男神
男神!
唔係靚仔到咁嘅level
但個心靚就加100分
HK01正仆街

佢已經回應了
個ig加fans速度好快,快過年三十好多,而家3523,尋日閉關前2277。
SUPPORT
黑警死全家
我係衰嘅無加密
下次會留意
絕對無心害到Edwin
愛佢都嚟唔切
sorry 大家自插10刀先
其實做得記者 為嘅都唔係d乜 為嘅只係為大家發聲 為咗自己理想
你講個啲人 其實都可以好有良心
你記唔記得當年雨革聯署譴責tvb cut走新聞入面 係有返tvb記者
我識人做緊tvb 69都有去遊行 聽日都會自發拎記者証出去拍低所有野 保護示威者
個d人就係你口中嘅豬海鼠仁出嚟嘅人
唔好一粒老鼠屎令你屌7全部人 佢地當中好多係好有抱負同熱誠
好靚仔呀
有心既,聽日請病假好過以tvb既身份出現,拍黎tvb都係唔會播
唔好意思,唔係重點,但阻一阻大家

[呼籲]有緣見到CCTVB,大家要識做
https://lih.kg/1202083

認清妓者你我有責

可唔可以搵人mark實☭TVB☭記者
https://lih.kg/1201801
咪係
今時今日做記者學歷要求唔係低人工又低

又要成日ot又有啲危險性

無心點做
補充:傳媒行業OT絕對無補水
假期開工都係
TVB新聞閃縮程度世界第一
所有直播都冇記者出鏡 只係得聲音
出第二度嘅畫面 廢事有人衝擊
但啲廢中廢老,係完全唔會覺得依啲係奇怪或有問題

就算你開有線或者now佢地睇都係一樣
漢城當年都有堆廢老撐全斗煥班獨裁者
唯有從自己做起 我一直都有冷靜同姨媽姑姐解釋咩事
佢地都慢慢由屌鳩變做默撐
就算有普選呢班藍絲同禮義廉都會存在
但我地可以令佢地個爐越圍越細
aggar

要說服屋企人

唔好怕煩
咪再喺呢個post傾啦,人哋講到明唔想你哋推
今年六四係咁,好似自是但男事件後已經係咁。
年三十維園年宵多數係,不過今年記者有出鏡,但唔去太多人地區。有線唔同呢,超多人圍住Edwin睇live。
cut唔到有線係正確
以前無綫做live大把人主動圍住
而家?大把人圍住責棍就有佢份
早兩年倒數睇住個camman求人圍埋嚟做氣氛
點知冇人show佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞