又一黑警po ig 扮哂理智咁屌9你地暴徒

216 回覆
73 Like 1825 Dislike
d 中文屎能到
有冇老婆fb 睇下甚麼樣
一邊赤手空拳, 一邊full gear
一邊打完俾人告,一邊攞正牌打人

毅進仔思維係咁上下
你哋唔戴頭盔我哋咪唔戴口罩囉
毅進仔一個 真係shame
白衫都叫有啲腦 藍衫果啲真係弱智
膽小鬼?你自己咪又係要聽上頭支笛做狗 聲都唔敢聲 講到自己高高在上好威咁
由琴晚開始所有屌「暴徒」嘅ig上到連登
我全部都report左幾次

臭雞老婆樣衰到
拎住支水仲唔係暴徒?
愛你老母呀愛 你唔配做香港人呀死黑警
好撚嬲 成段野一睇到膽小鬼我嬲到爆
屌你老母 人地幾撚有膽色 要放棄幾重要既既 先敢出黎勇武
係最勇敢既武士
成段野當佢發膠 屌你老母話人膽小鬼
ON撚7鳩
咁撚夠膽就全部黑警除GEAR同示威者鍊過,冇撚用
真係垃圾警察
狗都不如

你地啲黑警暴力對待手無寸鐵嘅小市民又好撚合理?on9
你條仆街聽撚住 正正係因為呢度係香港 我地先至有遊行 先至有反對既聲音 仲有機會可以反對一條要將香港變成大陸既法例 我唔係想反警察 但你班警察有冇諗過點解事情會發展到今時今日 點解一和好和平既香港會出現你把狗口中既暴徒 呢條例能夠令咁多個發達國家都表示反對 你點表態?
叫親Peter都係on9仔
憨鳩仔,字都唔撚食
零聲*零星
零晨*凌晨
同埋如果以警察身份去講聲點會講兄弟,之前唔係用同僚?一開口就暴徒,CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞