[突發]新假期推介:想野餐 識去一定去添馬公園

353 回覆
3675 Like 12 Dislike
港幣換美元
6月11日晚上11點立法會外集合
全民皆兵以死相博!!
【陰謀論】搶眼標題呃點擊呃咗咁耐,係咪就係為咗呢一刻
真心,佢寫一個po,個傳閱率好過我地多多聲
重點係多港豬睇佢
但添馬公園喺正政府總部隔籬,仲有行政長官辦公室同立法會綜合大樓,草地都可以任踩唔嬲,大家要好好利用呢片草地先得,除咗野餐,大家仲諗唔諗到可以做啲咩呢?
雨傘既可以遮陽,亦可以擋雨,喺各種關鍵時候可以達到保護自己嘅效果,私心推薦黃色,夠搶眼!

小編有私心既
良心
帶生果去野餐?
今次鳩假期真係癲左 好波
連個罷工list都整埋 係咪記者良心發現

https://www.facebook.com/527440987299405/posts/2456987421011409?s=1058047135&sfns=mo
隱世 極邪惡 市區大型綠化區
大家最好print埋出嚟帶去野餐
就算有朋友問你喺度做咩都可以拎份hard copy出嚟
仲可以唔使電話解鎖咁麻煩
[呼 籲]要求教協 發 動 罷 課
https://lih.kg/1199486
新假期助攻
5)口罩、太陽眼鏡:
由於添馬公園附近有不少大馬路,帶定口罩就唔怕吸入廢氣同塵埃,戴埋太陽眼鏡就唔怕太陽曬親自己雙眼啦~仲可以帶幾分神祕感添!

我究竟有冇睇錯?
免費免廢加水站:
警察總部警政大樓12樓 牌照事務課
警察總部有得飲水
咁咪要用刀切?咁麻煩
最鐘意食榴槤
真係想笑鳩hk01
全日乜都冇post過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞