上水粉嶺既巴打入黎吹一吹水好喎

291 回覆
4 Like 0 Dislike
嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

嚟緊好似有間新嘢開,喺OK隔離
聯和墟+1
嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

淨係早餐同下午餐,至少大份過大家樂
嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

淨係早餐同下午餐,至少大份過大家樂

偏貴
不過早餐食粥OK
嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

OK隔離 藥房定間味之戀人收左皮
嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

味之戀人講左收皮好耐啦
咪仲係到
嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

味之戀人講左收皮好耐啦
咪仲係到

真係執左啦喎
有無翠麗撚
好多聯和撚順便問下有冇聯和四小龍嘅朋友

聯和四小龍? Sor 初初搬來呢頭唔係好識

住左10幾年都唔識

個名我老作出黎我自己將綠悠軒,帝庭軒,御庭軒同逸峰咁叫

有錢私樓

不過真係好癲,唔近火車站都開曬450萬兩房,我姑姐綠悠軒新樓個時買,18x萬ja

不過我又覺得榮輝個設計好似私樓
我個frd嚟我度 以為係私樓

榮輝邊度似私樓
粉嶺真係好好住
不過下年搬

聯和墟幾好住
好靜
不過搭車出市區要轉車/好耐
清河撚
粉嶺真係好好住
不過下年搬

聯和墟幾好住
好靜
不過搭車出市區要轉車/好耐

星期六日勁多外區人渣車入黎搵食
華明揮手

住左10幾年都唔識

有錢私樓

不過真係好癲,唔近火車站都開曬450萬兩房,我姑姐綠悠軒新樓個時買,18x萬ja

榮輝邊度似私樓

個大堂似
但無冷氣 屌佢老味
對面榮福都有啦
聯和撚留個靚名先

住左10幾年都唔識

有錢私樓

榮輝邊度似私樓

個大堂似
但無冷氣 屌佢老味
對面榮福都有啦

我記得細個個陣都問過老母榮輝係咪私樓嚟
mcl萬歲!

坐中間行數都可接受

住左10幾年都唔識

有錢私樓

榮輝邊度似私樓

個大堂似
但無冷氣 屌佢老味
對面榮福都有啦

因為榮輝某啲居民唔肯比錢裝冷氣
唔想益班實q
又唔想加管理費
所以不了
小氣西 屌
華心
嘉盛嘉福先係無野食呀

桃園

味之戀人講左收皮好耐啦
咪仲係到

真係執左啦喎

開聚興樓
招募人才中
講起收皮
我記得粉嶺中心間錶鋪成日都話結業清貨
由我小六開始話收皮收到我中學畢業都仲係到
講起收皮
我記得粉嶺中心間錶鋪成日都話結業清貨
由我小六開始話收皮收到我中學畢業都仲係到

我知你講邊間
仲以前粉中嗰邊裝修 佢都會收埋皮
點知佢依家仲生勾勾

住左10幾年都唔識

有錢私樓

榮輝邊度似私樓

個大堂似
但無冷氣 屌佢老味
對面榮福都有啦

同榮福比,個大堂係幾靚
榮福個大堂細d同埋'白瀨晒'
不過住榮輝,夏天等lift真係熱死

住左10幾年都唔識

有錢私樓

榮輝邊度似私樓

個大堂似
但無冷氣 屌佢老味
對面榮福都有啦

因為榮輝某啲居民唔肯比錢裝冷氣
唔想益班實q
又唔想加管理費
所以不了
小氣西 屌

裝冷氣好似要加唔少管理費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞