[LIHKG] Galgame推薦及討論區 15 たておつ!!!

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
呢樣真係R哂頭,可能直播好好賺唔定
まいてつ唔係幾岩我,開頭節奏好慢
佢icon轉返做自己畫既頭像
唔再係vtuber個頭像

離開事務所之後應該會接少啲job

最壞情況係慢慢引退...

同埋之後應該唔會有2nd live
まいてつ由頭到尾都差唔多節奏,可以及早回頭
冇野玩
盡力試下玩唔玩得完
話說d cg有冇得set返靜態,好檬
まいてつ除左賣LOLI之外仲有咩賣點
至少會玩到角色介紹睇下有冇邊條女鐘意既
一黎自由身都可以接job既,加上話唔定係轉社呢
二黎日本大把單職家庭,佢自己都做左咁耐,唔會唔夠錢既
對住d鐵道term好痛苦,個劇本唔多掂
My鐵明顯賣角色唔係賣劇本吧
loli不了,預備玩社長線
成隻GAME最正一定係妹 好似係
1.俾人食少啲水
2.自己控制工作量
3.多啲時間做工作以外既野,真正享受生活

做Freelance可以抽多啲時間湊仔女

最傷心既係無左事務所幫佢搞企劃
啲咩album呀live呀vtuber個啲應該會摺哂

明明幾個月前先響twitter問大家8月邊日搞live好
本身諗住2nd live飛去睇
應該主要係工作量姐,話曬都三十尾,輕鬆幾年就退都唔奇
淺川我淨係岩戀選
比較鐘意果幾個,小野涼子、田口宏子都減產得幾勁,風音呢一兩年幾乎唔見左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞