貝沙灣三房邊一期最好住?最方便?

45 回覆
7 Like 24 Dislike
唔使坐車既有無選擇呀?

你想方便既住乜鬼貝沙灣
咁邊個會所最正?全都有泳池,健身室?

想有D卡士,又有全海景,仲有咩選擇?
嘉享,一銀。。。
咩呢到咁多人住貝沙灣
慘得過要數碼港返工
君臨天下ABC單位?
貴好多,5-6萬一尺。
有咩咁慘?
六期背山面海 日出日落都睇到
都算係咁多嘅之中最貴
我之前有睇過, 二期好似最好, 近海同埋係商場隔離
不過暫時無打算買, 因為父母話個地點唔方便, 加上我又無車
望海住嘉亨啦 睇戲食嘢乜都有
原來巴打係買 一直以為你係諗住租
如果巴打係真係想要海景嘅話 又想要方便少少 我諗一銀
或者可以試下睇擎天6座 高過漾日居 50樓以上嗰啲 都望到大部份海景 價錢都相宜 擎天1座都望到海 但就貴少少 以三四房為主 會貴啲

貝沙灣真心有啲格攝 巴打可以試吓夜晚入去個頭
真係得一架69小巴或者揸車出入

利申:非AA
6期唔係無咁近海咩?照計景觀會差D,因為左右兩面都有野擋住。
兩邊都有gym, 室內外泳池。我覺得四期正啲,有得對住海景跑步做gym,室內外泳池都好正,而室外果個其實係6期果邊,平時游水好多鬼妹仔(鬼婆)。一二期除左網球場羽毛球場 同埋個大playground比仔玩好似無咩特別
一期唔係最近商場咩?
嘉亨都睇過,但樓底太低,空間感差D。
太靜 唔想住 後來搬番去灣仔私樓(湯房)
睇完有D亂,即係一二期都有gym 同 室內外泳池??
我而家住九龍站,想轉下環境,巴打你都幾熟喎,你係住擎天?
可惜君臨同凱旋門低層遲下會比人擋,唔係都買得過。如果貝沙灣唔得,我或者等下跑道區都未定,應該會唔錯,個景會好過貝沙灣,希望$40000尺以下有交易喇。

貝沙灣夜晚無巴士咩?
Yes 貝沙灣夜晚巴士尾班車唔過12點
同埋啲巴士路線都唔多 印象中好似得三四條左右 啲車比較疏 不過住嗰度都預咗要揸車 真係唔似九龍站咁方便

想試吓係咪真係啱自己住嘅話 咪係嗰頭搵間酒店租兩個禮拜住下睇下啱唔啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞