[gay] 69萬事小心的心事分享區 (285)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
就今日(六月十六日)的遊行,政府發言人作出以下回應:

過去兩個星期日,十分多市民透過遊行表達意見,政府明白市民遊行是出於對香港的關心和熱愛。

對於市民一直以平和、理性方式表達意見,行政長官清楚聽到,並認同這正是香港作為一個文明、自由、開放、多元的社會,一直展現的互相尊重、和而不同的精神。政府重視和珍惜香港這些核心價值。

考慮到社會有強烈不同的意見,政府已停止立法會大會對修訂《逃犯條例》的工作,希望藉此可讓社會盡快回復平靜和避免任何人受到傷害。政府重申並無重啟程序的時間表。

行政長官承認由於政府工作上的不足,令香港社會出現很大的矛盾和紛爭,令很多市民感到失望和痛心,行政長官為此向市民致歉,並承諾會以最有誠意、最謙卑的態度接受批評,加以改進,為廣大市民服務。
切腹就差唔多

細仔好眉好貌
都一個老豆?
死全家 hallelujah
打錯字 *同
兩個都唔同樣
睇左人生第一次睇既GV gif
利申,非GAY
感覺如何
是但啦 總之林鄭死全家
唔同意
佢地需要長命百歲
百病纏身
睇開AV多
CLICK左條LINK, 突然好奇想睇就碌左十幾張
原來屎眼都可以屌到咁入
個人覺得好撚變態同嘔心,
啲GAY佬點解可以屌得落男人,幫另一個男人吹蕭

利申: 30+,估唔到自己會有睇GV既一日...
其實年中有唔少直男試完就返唔到轉頭
巴打真GAY定假GAY呀
我都聽過有人結婚到4X歲結埋婚既突然出櫃
我諗佢地壓抑左好多年
應該算係0.1%女 既bi
1. 咁條女係咪要好似男人????
2. 有無試過同男人發生性關係??? 如有,你係1/0????
3. 幾多歲知自己係GAY???
幾時知自己係雞?
A. 咁19前係唔知自己鍾意男定女????
B. 我聽過同性戀既人係只會對同性有勃起反應, 咁巴打你係咪呢???
C. 睇AV會唔會勃起???
D. 被人抽插會痛嗎???有無快感
E. 係咪一定要好MAN既男人先會產生情感上既喜愛????
F. 有幾多兄弟姊妹,可唔可以簡單講下呀爸呀媽係點??

好多問題,好似變左我問你答添.
希望你有空閒解答下我滿足我好奇心啦

我以前年輕時可能會對GAY既人士好反感
心入面會諗: 死GAY佬,行開啦!!!
不過而家覺得多少係受到宗教,社會同父母觀輸比我既觀念
而家人長大左會懂得尊重他人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞