佔 中 女 神 技 安 琪 對 逃 犯 條 例 表 左 態 未?

115 回覆
114 Like 204 Dislike
咁都講得出
唱完《姿色份子》咪又化行妝出鏡
後生仔,你以為歌詞係佢人生座右銘?
況且佢身為基督徒都未婚懷孕
係啲傻fans先覺得佢支持民主
幫金拱門拍廣告就知咩事喇
莓莓
有冇唸過佢地而家講野係危險過以前
以前最多咪封殺,杜生都自成一國有壇生意做下
黃秋生就慘d
條例一過捉鳩埋你上去,你養人全家?
有中資條水就即刻收哂聲
連衛兵仲唔去迫人表態
大把啦不過多數都俾人屌到飛起
個d人可以唔睇人打機 棄得
但係仲要聽歌打j 奶共都唔棄得
我就唔覺得個個藝人都一定要表態
有啲可能有內地工作plan左
表左態可能影響好多人
但就好憎連登仔雙重標準
廢kay
連登仔N重標準唔係第一日知啦
達哥又冇波冇腳,又J唔落
咁就唔好佔中時學人撐民主喇
攞曬民主女神光環
宜家為左賺錢養家 就收曬聲
虛偽到仆街
三毛workflow:

一班三毛係咁開post話咁邊個表態未?
然後一班就回覆吹風 吹正評 引傻仔心智未成熟既人中伏 再整起個羊群效應

最後真係啲傻仔走曬去fb 人地twitch批鬥完
就comment: 連衛兵/白色恐怖

總括而言 中共無計可施 而家就用最絕既一招 就係等你中伏 話比人地聽你衰過共產黨 用共狗d衰開既野包裝落連登同69到 等牆頭草唔靠反送中呢邊
遊行情報、求助Telegram group

https://t.me/joinchat/CQaFmBRbRYHRyb-7DEmQog
容祖兒又表左態未呀?
目的從來唔係要反送中
只係遊戲直播主一哥地位重身洗牌前期工作嚟咋嘛
好似以前拉高登落嚟咁
淫k可恥
係咪要批鬥佢?反達果班唔該順便,一齊㴝

作為一個公眾人物,要有公眾人物嘅責任囉,大事大非都唔表態。
其實表唔表態都唔係重點,但點可以隻字不提,之前佔中果時拎盡光環,依家就我是中國人,要奶共不了。
佢都有玩IG FB 點解仲唔出聲?
大J 都出㴝表態啦,雖然佢人係美國E3 展,但都有表態叫人上街,雖然佢唔會到,但至少有出聲。
一定影響到好多人因為佢條片感染咗佢地上街

大J 好野,民主之父
全部未表態都要批鬥
呢舖好玩
講親淫K都要拉埋容姨落水
容姨奶左咁多年共,邊有討厭價值?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞