班差佬千算萬算計漏車cam

296 回覆
3337 Like 42 Dislike
依家懷疑都唔得。。。
如果好似你咁講 香港警察咁樣應對法 能力真係十分之低
連保護自己都唔會做到 莫講市民
係咪覺得一架車得個司機?
車員見到 再叫車長揸慢啲 係咪好難?
家下GTA? 搵啲npc做警察?畀架大車佢地畀炮佢地就係等你講一句:緊係保命先啦 緊係唔做野先啦 有事點算啊?做錯野點算啊?
咁我對香港警隊好失望
成隊人咁嘅應對 抵被人懷疑
懷疑兩樣野 能力極低/做緊戲?
給廢老s
你講乜。。罪犯架私家車就係前面 撞佢都要問罪犯意見?
咁條片對警員都無盡到佢地職責喇 我講消防 係講緊人地一樣咁危險 一樣都係責自己職責
依家隊警察明顯無盡 你又唔檢討佢地?
消防都要確保自身情況安全先入火場啦,見有火即衝入去救火咩
你咁講 更加應該當下盡力阻止佢地走啦
放佢地走比佢地屠城?
我又唔係你生 上討論佢又志在討論 唔明你嘅態度做咩
警員咁嘅應對 懷疑佢地合情合理
連登仔覺得係
見到有個賊渣AK打劫銀行
赤手空拳制服個賊
好彩連登仔考唔到警察
如果唔係 D PC仔搵唔到食
九唔搭八。。。你話因爲危險唔追 我咪答你唔當下制止個罪犯後果可能咁嚴重啊
條片show到成車人咩都無做 事後又話睇唔到車牌又無線索咁
我個人覺得好荒謬 覺得警隊需要檢討 就唔可以出街?
你究竟有冇腦架,有人犯罪就要揸架車撞佢,兩敗俱傷,真係痴撚線
一嚟唔知架車上有冇其他人或者其他可燃物體,同埋撞佢架車會唔會因而撞到其他人 或 其他建築物,造成更大傷亡?
二嚟警車上有警察架大佬,撞埋人地架車度自己都受傷啦大佬,消防救火係咪要燒傷自己先去入去火場救火啊
搵到死貓啦bo 有貨交啦
係呀, 開窗拎枝手槍射低個疑犯
然後第2朝又比你地網絡審判靜識用手槍
唔識用普通武力制服
係啦得啦,總之乜都係自編自導,全部自己人,總之而家警察做嘅每一步都一早安排定哂,可以唔駛討論啦
最慘係有班廢中廢老仲睇緊tvb
仲係到幫班差佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞