[COYS - 星期日銅鑼灣見] 熱刺球迷吹水區 152

1001 回覆
36 Like 3 Dislike
出得就一定要出
覺得氣餒就諗下有兄弟已經唔出得
如果佢仲在生佢都會同大家一齊行
要一個政權倒台從來都唔係一兩次遊行就會成功嘅事 所以一定要撐住唔好放棄
第三次遊行少左好多人的話會唔會比人口實
但遊行一定係吸引到最多人嘅方法
快D官宣尼當比利比我回下血

諗吓好啦
都係,老中青幼
受傷人士現況集中帖
https://lih.kg/1240949

唉屌
外界話如果普巴去皇馬,我地就唔怕皇馬搶我地大力,但跟著既發展係獌想要大力,即係點我地都留唔住大力
唔會賣比獌啦
Levy同獌關係好閪
賣出國就80M
賣俾英超就130M
邊個會買
傳簽左jack clarke
leeds個18歲翼鋒
樂觀d諗。。。有依d老闆真係唔怕會虧比其他隊
但作為球員一日未到完約一日都唔洗旨意想走
熱刺領隊普捷天奴上星期於歐冠盃決賽後,在更衣室會見一眾熱刺球員,據傳,正選球員查比亞在會上粗口大罵「X街」,火藥味甚濃。

《鏡報》向多名知情球員了解球隊怨氣大爆發的原因,他們覺得十分委屈,皆因普捷天奴賽前僅知會少數正選球員有關戰術,大部分球員仍蒙在鼓裏。據悉,查比亞在更衣室中大聲説:「你唔識教波!依家就算入決賽球迷都唔會收貨!」

普捷天奴解説係賽前部署做得唔夠好,查比亞扯火,話「唔好賴賽前部署,一開始戰術上就高估自己實力,我落場去踢日日被人X!X街,你試下落場日日畀人X呀!」普捷天奴一臉錯愕,但繼續努力辯解。

查比亞鬧足5分鐘收唔到制,普捷天奴忍到呢一刻終於淚灑人前,查比亞隨即說「依家喊有咩用?你識喊!我都識喊!」自己亦喊了出來。

熱刺隊長洛里斯加入護草,力數普捷天奴今後難以領導一眾熱刺球員,新一季英超將陷苦戰。同場球員你眼望我眼,沒有人敢勸停。

會後有熱刺球員對查比亞呢番猛男舉動叫好,直言講出部分球員心底話。

《鏡報》問過查比亞,佢無承認又無否認爆粗,只話「唔好問我,更衣室内容唔講得」。
曼聯我諗佢未必去
你又識改做鏡報
《鏡報》:皇馬想Dani Ceballos+45m 換大力

聽完就算
高質到
6月19日 晴
no 心情不太好
又想叫春?
我覺得其實ok
想轉工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞