達哥chatroom精彩留言

95 回覆
313 Like 39 Dislike
Louishoo4361: 班政治燃全部都係鍵盤戰士 達哥無視算數
julhkg: 分分鐘真係有人想做佢
LAbatum888: 想知反達哥既人係咪冇飲過東江水
julhkg: 仲要係處心積累嗰隻
warner_c3: 真係癡線,達哥佢日常工作就係同中國有關,咁每個人都有避忌嘅嘢架啦,不如接受現實好好睇達哥,唔好生事端,大家都好
zino_21: 反達哥果d人晒撚氣啦,淨係識黎呢度吠,一講第2個名人就啞撚左咁
julhkg: 出嚟做一兩年嘢會明
一睇就知係咩年代既人
LAbatum888: 反達啲人 而家中國崛起 世界第二經濟體 淨係微信咩都做到已經咩都做到 你地唔鐘意咪移民囉

屌你原來波台手足曲緊?
米奇達豬 (chu5202009): 有咩好失望,佢而家又唔係立場轉變,講到佢好似奶共咁
alexy524: 我想都知失望D咩野 明明開頭個個都係黎睇卡關 變左政治kol sosad
睇完覺得點解要為依啲人爭取民主
反正啲00後已經係大陸人嚟 好無奈
天河舞姫 (grandv16898): 班友黎搞事反達哥咋, 你估真係關心政治咩
訂閱第 16 個月 (1 年徽章)hochg: @grandv16898 連開十幾個post屌達哥,但唔見有開過post屌中共、屌林鄭,係人都知咩事啦
revanleung192: 達哥不嬲都唔係會講咁多野既人黎架喎
米奇達豬 (chu5202009): 我覺得達哥唔表態唔提,唔一定同金錢,自己利益有關,始終佢而家有間遊戲公司,佢都要同員工,呢個年紀仲要同屋企人負責,佢而家影響力大左咁多,仲有廣告商,佢係要對人負責,而唔係貪圖利益
HANEKA531: 講黎都無謂 ,大家做咩要追求改變唔到既野 , 看達哥打機最實際
波台狗十個有九個係弱撚智,次次都以為自己好幽默,見一個block 一個
訂閱第 5 個月 (3 個月徽章)達朝唯一好人 (squallscsc): 黎黎去去都係個d人搞事, 使鬼理咁多咩, 人紅係咁
hochg: @davidwang0402 無24小時提,最好飯都唔食,覺都唔訓都要提
咖哩魚 (foreverkaro): 作為達哥觀眾最怕係冇得再睇達哥開台姐, 講真
ben876876: 呢啲人遲早迫到達哥無心機開台....
lebornj: 睇達哥太多小朋友, 未出社會既人, 唔知道做人難

世界十大笑話 (ilikadfdgghj): 直播暫停公告 即日起(2019/6/6),爆機兄弟直播頻道將暫時休台,重開時間待定。一切消息以本專頁發佈為準,敬請留意。
不如接受現實好好XXXXX,唔好生事端,大家都好

so skrrrr
去E3扮休台
廢老思想
佢選擇直接做縮頭烏龜
達哥chatroom精彩留言:369 369 369
唔講 你地繼續估 過左7月先開台 冇人記得咩事 yeah 和稀泥
班支那仔最鍾意講東江水
下個目標應該係 ming 仔
你師傅都出左聲 你呢喂
佢重撚柒
佢師父都出埋聲
kei0213: 我覺得以後關閉chatroom最好

講得好
連仔就是正義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞