[畫貓post]召集所有貓奴!!! 你出貓 我畫貓

154 回覆
160 Like 2 Dislike

po多次 第一幅完成作
多謝巴打!

呢幾日唔係畫畫嘅時候
聽日大家小心
樓主未找數

ig: https://instagram.com/car_dryer?igshid=41fxjj2mptxd

終於完成咗 但有啲details位影唔到
sosad

btw 改咗少少圖 將隻貓嘅手收埋咗
找緊

btw 點解我收唔到通知彈出嚟 可以點搞搞佢?

我都唔知

最近進度

感激不盡
終於等到
我果隻重未找數

呢隻貓其實之前已經畫好咗,但因為我懶需一直冇po
Cat reference: TheRocket(LIHKG)

但有啲嘢真係唔懶得, 所以容許我喺呢個小小嘅page講少少嘢

尋晚睇直播真係睇我非常之嬲, 一個地方竟然可以縱容一班人手持鐵棍,去打無辜嘅市民。事後竟然可以冇人畀人拉,冇人需要承擔責任。偏偏一班安分守己嘅上街人士, 用制度下嘅方法表達意見,偏偏要食催淚彈,橡膠子彈。 一啲完全 唔公平 唔公義 欺善怕惡嘅行為, 喺成個6月至7月表露無遺。

坦白講依家個班人根本同文革嘅人冇分別,一班冇學識、冇知識、冇道德約束嘅人, 用暴力去消除異見人士, 完全係一種大倒退。

文革已經輸咗一次,今次真係唔可以輸。

香港人一定要團結, 呢一刻起好好裝備自己,各方面都係。

Btw 呢隻係20隻貓計畫嘅第3隻貓,我會繼續努力
meow
呢種貓我比較少畫 我要再花啲時間研究下先

人在做,貓在看
香港加油

抱歉
畫咗好耐 要大家等咁耐

btw 唔好再畀貓圖我畫了,我畫唔曬㗎~
不過你都可以send張相畀我睇下你隻貓嘅
等等等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞