BOB叔表左態未?

64 回覆
6 Like 68 Dislike
#11 一早講左啦
post 先過你嫁廢物
我屌你老母都嫌曬精啦 你老母咁撚柒樣衰

紅字好似好撚型 學下你先
你地達哥聲都唔聲,隻字不提:唔好迫人
bob叔講撚到明6月9號出嚟,又係自己片到pinned6月9號嘅宣傳留言
佢就可以俾你地講到乜撚野出嚟飲咖啡又唔出片
可唔可以咪咁撚低裝呀?
佢講緊bob置頂人地句野 就當係
限時有咩用?
依家要佢拍條片好難為佢?
依家叫佢拍條片好難為佢呀?
點呀呢家
達哥講成個鐘世界各地新聞淨係唔講逃犯添啦下話?
係咪講句有關逃犯條例啲新聞都難為達哥呀?
每年都做嘅默哀去到今年係唔係要變要開台打機不了呀?
咁到底點撚解唔敢出片呀
點解呀?
係咪驚留低身為一個 youtuber既公開既反共言論 呀

講6月9出黎
任佢嗡姐
留你老母底咩
佢之前又有邊條片係反共之後自己del架?
有啲野自己有立場,又有推廣過仲要特登拍片?
你地達哥呢?rage2?
點呀
bob係咪驚俾大陸秋後算賬
驚俾大陸搞佢公司
唔敢拍片講呀? 6月9銅鑼灣見
講得咁隱悔不如唔好講啦
點呀呢家係唔係淨返一堆假設性嘅垃圾point呀?
你話佢隱晦我夠可以話佢明示要係6月9號香港一齊行出嚟囉
唔敢公開拍片咪講

要咁隱悔 玩下置頂
又講句 6月9見

根本唔敢正面講出黎

bob叔 睇到呢個留言仲唔快d出片?
屌你老母真係兩個都唔撚帶個腦諗野
我明白你地支持達哥,希望佢可以大步跨過
問題係唔好用拖人落水呢啲咁垃圾嘅招得唔得呀?
紅色三毛警告信號現正生效

表示連登廣泛貼文已錄得或預料會有每分鐘超過50個三毛狗回文紀錄,且維穩可能持續。

預計明天稍後會改發黑色三毛警告信號。

今日風向:屌鳩youtuber唔表態/表態又要隱晦/拍片表態搏出位
狗達幾時講69見啊
不如你試下拋下啲實質性嘅point出嚟討論下
唔好好似壞左嘅cd機咁?
我依家就提醒緊佢快撚d出
不如6月9 d人上哂街先出

達哥6月9日前突然係fb 發聲明話6月9見唔得嫁?
你地咪又係咁早咬人

點解懷仔有待遇呀
果然係連登仔契爺
龍門擺得真好
影住個ig message問會唔會講逃犯條例,下面自己cap句6月9號見都可以俾你話隱晦係咩玩法呀?
連sunny個垃圾都識出片啦
香港第一道德撚bob叔竟然唔出片講
好撚失望呀
咁事實呢家達哥有冇發過任何一則聲明甚至係講任何一句有關逃犯條例架?
冇呀
佢連提都冇提呀
不如你快d ig 佢叫佢出片
逐句反駁

佢之前又有邊條片係反共之後自己del架?
--達哥有無del佢講雨傘 講六四言論嘅片?

有啲野自己有立場,又有推廣過仲要特登拍片?
--達哥都有講過雨傘 講六四 點解要佢特登表態

有時候要捧一個打擊一個人 都唔係用呢啲招數嘅
收左bob幾多錢? 打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞