【任記俾料】海關破首宗Switch「改機」案 掃蕩黃金商場5店拘5人

138 回覆
259 Like 8 Dislike
去人地個場度做做呢啲偏門生意
交齊保護費未啊
香港人唔知頭唔知路,隨時要交雙倍添

同埋,騰訊買起咗SWITCH嘅中國大陸代理權,好似話年尾正式喺中國發售
到時班黃金佬唔係俾任記(香港)投訴,可能會俾國企嘅騰訊投訴
更正:到時班黃金佬喺返香港搞老翻就俾任記(香港)投訴,上深圳搞就可能會俾國企嘅騰訊投訴
其實佢地算唔算人材
反而ps用家已經習慣玩正版
其實人哋做d小生意,趕盡殺絕做咩
自己砌機
正版windows
有冇拉黃金正門第一條走廊位轉右嗰間黑店八婆?
咩年代,仲改機玩老番
係香港銷售侵權產品咪一樣中招
騰訊喺遊戲界係最出名係屌打外掛屌打盜版,你
遲吓國服行貨改完機check到應該會直接鎖機,上次王者榮耀用代打,國服LOL用外掛,騰訊直程成班人上佢地屋企畀律師信
騰訊代理左jump 漫畫之後都打擊國內漫畫網啦
話騰訊唔理果間係咪on9
我做左代理,龍頭,壟斷緊個市場,你條撚樣喺我環頭賣老翻阻我搵食我唔收你皮?
唔好on9啦
比著你係騰訊你會唔會告
呢個年代仲玩翻版真係抵拉
你自己google下啲news先唔好柒啦
都廢撚事屌鳩你
4月先代理咋喎
樓上就咁快assume 騰訊完全唔會告?
on9
樓上d傻閪拎港行機日行機返大陸改,人地告你做乜柒 到時中國國行機出咗你咪知囉屌你地都廢事
#104有ps用家。。。
無玩支那game 都知騰訊出名惡...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞