亞馬遜繁體中文電子書來了,你願意用美金買書嗎?

162 回覆
88 Like 5 Dislike
我懷疑佢個system有bug, 買左, 手機apps dl睇唔到
網上睇唔到有買過
問左cs..我真係中左bug定咩...我個email變左第2個account...痴線
仲有我card info係入面

前者係Amazon, 後者係Google Books

Google Books將印刷版格底放落黎手機睇
其實唔太舒服,但又有啲原汁原味

Amazon執過晒啲格式,舒服啲
又有字體揀
廣告版即係點?
同問. 2個有乜分別?
就咁睇個介紹
899應該係新版
多咗防水同support audible book

廣告版即係"with special offer"版
lock screen會係Amazon廣告
"without special offer"版lock screen應該會係其他圖畫
美版廣告版係平過冇廣告版

已前美版廣告版可以搵cs cut咗個special offer(日版好似唔得),但係個lock screen會變咗醜樣圖畫
所以之後部oasis 2冇再研究有冇得cut special offer

至於國際版pw係唔係即係冇廣告版就唔知lu
國際版pw係即係冇廣告版
買廣告版就ok, 又平啲,啲廣告又唔會有咩阻住嘅地方,咪當定期同你換wall paper
買左廣告版remove埋廣告
但啲廣告其實都幾靚
想請教
用緊舊版paper white 3
買咗本繁體中文三體
但系統話唔支援
係咪會等更新?定無得救?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞