(777出國際) 郭文貴 : 香港特首林鄭月娥已經成為美國高層政治的焦點 可能改變世界局勢

44 回覆
54 Like 4 Dislike
比啲時間維尼
其實班農係外國人眼中
係咪好似我地睇郭文貴咁 覺得佢成日都係吹水
我朋友喺大陸間外資公司前幾日發通告,叫員工盡量避免6月4日至6月10日到香港。聽講好多外資公司都向員工發類似通告
鳩up佬
天主叫林鄭背叛中共未?
講到6月9真係endgame咁
據《CNBC》報導,不具名人士透露,彭斯計畫針對「六四大屠殺30週年」發表談話,預計會大力譴責中共治理下的宗教自由和人權紀錄。

報導指出,一名白宮官員證實,副總統彭斯的確在準備演講,發表時間預計是6月中旬,即六四紀念日之後。但該名官員不願透露講稿內容。

至少呢樣係真
似係消息/對話出現過但唔一定會發生或者時間上唔準
最奇怪呢樣
佢都離開中國咁耐 點解仲會知中共既步處 你話佢有針係中共身邊好難令人相信 就算有 中共會唔知?
你知唔知中共入面好多派系鬥緊
唔好諗到成個中共咁團結
依家有一班仲有勢力嘅人係好想做低維尼
所以郭仲收到咁多料
支持佢玩到炒埋家人D英國藉
會唔會成家俾人blacklist
原來如此
內文係話等同獨立,而唔係話台灣主動獨立
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞