[1568] I.O.I討論區(11) 度丁美國行一路順風~

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
見我地追晒追宇宙少女就知

in wjsn,we 7s
下次我地追兩星期
https://twitter.com/mildlatte101/status/832243487420461056/video/1
睇rm見人玩得多 玩到咁勁第一次見

痴線
眼明手快, 睇rm咁多人玩過都好似冇見過咁快咁準

痴線㗎女兒勁到咁
推到佢上rm

話說五年後都近三十
到時真係做『大叔飯』

到時有更好既經濟能力

5年一CB 即刻劈炮飛韓國追

五年後叫殘巴組團
連登I.O.I Post兄弟們一齊飛過去

點會係我
呢度好多大神追開
搵佢地帶路先岩

你係呢個post既代表人物

發覺係咁多kpop post
IOI呢度係最多韓文達人

ioi post d 勁既韓文達人去晒wjsn果邊啦

5年之後會番來架喇 唔驚
而加最睇好DIA 咕咕蛋
WJSN感覺無咩新聞 都打左3首歌 無咩聲氣咁

wjsn應該係最有成績果隊
反而gugudan 同dia都仲係朋友們咁

依家真係dia同咕咕蛋彩妍與朋友們同世正與朋友們 特別係前者
WJSN起碼有幾個人可以分擔到
話說五年後都近三十
到時真係做『大叔飯』

到時有更好既經濟能力

五年後叫殘巴組團

點會係我
呢度好多大神追開
搵佢地帶路先岩

依家dia同咕咕蛋真係彩妍與朋友們同世正與朋友們 特別係前者 後者仲有機會改變
話說五年後都近三十
到時真係做『大叔飯』

到時有更好既經濟能力

五年後叫殘巴組團

點會係我
呢度好多大神追開
搵佢地帶路先岩

依家dia同咕咕蛋真係彩妍與朋友們同世正與朋友們 特別係前者 後者仲有機會改變

咕蛋都起碼仲有大隻妹同娜英 DIA真係得彩妍同喜賢咋
見我地追晒追宇宙少女就知

唔係掛
wjsn我都係追歌 無咩追人
唔多岩睇 我自己追人都係追DIA

齋追人既話追DIA係好啲既 不過整體黎講WJSN真係完勝DIA
咕強hana mimi sally個d都好正
咕蛋隊長真係好靚女
仲有d似彩妍

影得好瘦
Bolbbalgan4係週偶到跳VeryVeryVery

志允跳舞幾好

志允跳舞幾好

志允乜都識跳
追返d stage
今集嘉賓果然好高質
btob好笑到仆街
有情男裝>女裝
多啦A夢既“興”卡

btob真係睇一次佢地有份既綜藝就夠你入坑

歌又好聽

真係好正

又係ig live?
https://twitter.com/BlessKDY/status/832427576479985664
重錄Very Very Very?

再睇佢ig story del左

志允跳舞幾好

志允乜都識跳

black

志允跳舞幾好

志允乜都識跳

係智英隔離 個個都變舞神 智英跳VeryVeryVery好搞笑
https://twitter.com/BlessKDY/status/832427576479985664
重錄Very Very Very?

再睇佢ig story del左

點會係我
呢度好多大神追開
搵佢地帶路先岩

依家真係dia同咕咕蛋彩妍與朋友們同世正與朋友們 特別係前者

唔知係咪我問題 睇左幾廿次dia都對啲成員無乜記憶點
但gugu蛋有幾個一睇個樣就好深刻 hana mimi soyee sally

點會係我
呢度好多大神追開
搵佢地帶路先岩

但gugu蛋有幾個一睇個樣就好深刻 hana mimi soyee sally

咁大鑊 我DIA係開頭係追歌 之後追人
Yebin把聲好吸引 之後開始追綜藝
係衰在隻MR potter 成隻碟都好聽 除左主打歌 頂
果陣打歌on the road都唔錯 入到頭3
但一到左mr.potter就收哂皮
睇番音樂節目排行 DIA 同 咕咕蛋都有得fight
好期待咕咕今次CB主打
dia下次CB主打應該都係concert果隻나랑 사귈래 都唔錯

咁大鑊 我DIA係開頭係追歌 之後追人
Yebin把聲好吸引 之後開始追綜藝
係衰在隻MR potter 成隻碟都好聽 除左主打歌 頂
果陣打歌on the road都唔錯 入到頭3
但一到左mr.potter就收哂皮
睇番音樂節目排行 DIA 同 咕咕蛋都有得fight
好期待咕咕今次CB主打
dia下次CB主打應該都係concert果隻나랑 사귈래 都唔錯

On the road同mr potter都幾上腦 打歌個排我都有keep住聽 mv都拍得靚
我諗我無記憶點係因為concept問題 硬係覺得啲歌show唔到每個人嘅特色 係得彩妍好出

志允跳舞幾好

志允乜都識跳

跳[rgb(255, 192, 203)]black[/rgb(255, 192, 203)]

佢地2個好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞