最近買咗個空氣炸鍋又幾好用

483 回覆
854 Like 30 Dislike
你可以噴少少油係薯條面,效果好好多
硬係覺得個內籠好細 一次炸得唔多嘢
我係用呢部機,但係香港買
買定家居同埋人壽保險先囉
下,點解個價差咁多
佢都唔係預你開餐廳咁煮法架啦
一家人食多數分兩次,一個人份量一次實冇問題
屌 官方店 699
即刻買部玩下
m記薯條凍咗淋咗翻炸好好食!
好食過雪藏薯條
仲有炸燒賣一流
Good Luck
最正都係你呀媽肯整
炸牛丸其實都正,滾水淥會走咗面嗰層油,擺落去7 分鐘就食得,直頭唔洗解凍
我老母買完個氣炸鍋之後都成日整炸物
幾乎日日食之下,近排全家都喉嚨痛
佢早兩日仲整咗椒絲牛柳做面,不過俾我老豆秒咗,相都唔記得影
其實唔洗都ok, 因為會將啲麵包浸咗雞蛋汁,不過你都可以搽少少牛油喺中間
我地又冇咁癲
不過見老母玩得咁開心,所以都會繼續由佢整
最多飲多幾杯涼茶
唔好咁陰謀論好冇,我純分享我老母用空氣炸鍋整嘅嘢食啫,輕鬆啲啦
有冇整咗啲咩嘢食可以分享下
發明呢部野條友真係希望佢十世幸福
睇嚟改變咗你生命
屌你睇完個post餓撚到訓唔著
買左部佛光爐用左排就擺響度
想買氣炸,但又擔心步佢後塵
老母整過炸雞軟骨、土匪雞翼、串燒、牛丸、春卷、炸豆角(fail )等等等等
但次次我地都唔記得影相,因為一整完就會俾人秒哂
話我做打手嗰啲,如果可以的話,我想幫我老母做打手

咁多年佢一直係廚師默默咁煮嘢俾我地食,到我地出嚟做嘢,成日都返唔到屋企食,我知道佢同老豆一定求其食啲頹嘢當一餐

但每次我話返嚟食,就會準備好多餸,煮哂我鍾意食嘅,薑蔥炒蟹、煎雞翼。其實做人老母真係唔容易,佢見到我地食得開心,佢就開心。

依家見到佢買咗新玩具,佢又用得開心,我又鍾意食,咪想分享下俾大家

雖然我老母唔識上連登,但我都好想講

我愛你啊媽咪!

辛苦你每次煮完咁多餸,成身汗仲要洗一轉嘢先肯出嚟廳同我地食飯。

我仲要成日煮完宵夜唔洗碗,我以後會自己執返手尾架啦!

你煮嘢真係好好食,大家都睇到架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞