點解養心殿成日都fake9人話部卡機壞咗唔比人碌卡?

130 回覆
854 Like 27 Dislike
乜撚野養生湯底,全部味精水一早整定放係則邊自己加(好似扑野家邊爐咁)
食過一次,果時未知佢係老番
d料係勁普通,唔係話難食但同好食都一段距離
好彩果時好似有7折
入去食都唔知係食飽定飲水飽
入到去起勢咁播台灣pop song,抄足其他台式餐廳,煩唔撚煩
抄人名既俾賤狗食
冇抄人名既咪俾人食
唔知有咩咁難明

係咪冇腦架你?
同價既本地酒樓絕對屌打呢間copy cat
物以類聚,垃圾一堆
agree , 我留錢去call G 養心唔好?!
你嗌咩野食先?質素高唔高唔洗靠估,係食得出嘅。
呢間野啲水蓮同台灣當地嘅一樣好食,手切肥牛係油花平均嘅牛頸脊,美人鍋嘅烏雞同台灣當地烏雞味道都差唔多,又有雞味唔係雪到冇尼雞味嗰隻,鴨血綿滑,響鈴有腐竹味唔係淨係油冧冧。
呢間野係貴,但食物方面我覺得佢對得住個價錢。香港地大把餐廳又貴又難食,如果剩係要價錢平的話就冇得講啦。
book位好差
有背景既[black]黑[/black]店
佢地話去食
你未話去過食過一次垃撚圾
佢哋係都堅持未唔去囉
而家係問緊你建議,真心求教,你又唔答。
大家講多啲有良心嘅連銷店出嚟,等多人啲巴打幫襯,未可以打底呢啲抄人名嘅餐廳囉。如果你咁唔鍾意呢間抄人名嘅養心殿,更加應該推介同類型而又冇抄人名嘅餐廳俾大家認識,希望有朝一日可以令養心殿執粒,係咪?
真心求教,巴打平時去開邊間同價位本地酒樓打邊爐?真心想試
有 馬鞍山分店
之前食過一次 真係無乜特別 又無service
想問下台灣灣無老鍋有咩野係必食?有冇話邊間分店會好食啲定間間都一樣質素?
我話緊呢間俾狗食

你覺得食物質素好就得 抄名冇問題

其實好啱你食

唔洗問喇
我真心求教, 咁唔講打邊爐, 平時巴打食開邊間有良心又好食嘅餐廳可以推薦俾大家?
打手
佢湯底垃圾,料細份,放題質素都話叫絕對高
海帶撈係咪全間都食海帶
唔係掛, 睇完上面D回覆話間野水準高?

上次係旺角食過一次, 湯底又垃圾, 野食又細份價錢貴, 最嬲就係叫個豆腐, 幾十蚊一份, 屌你老味送到上黎係百福豆腐黎既

三個人食食左成8舊水, 好似冇野落過肚咁
你食埋我個份啦 貼多少少食倫哥好食過佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞