2018JRE(12) 收offer嘅時間

1001 回覆
8 Like 31 Dislike
eo only
有啲早一批in嘅人 panel同佢講話五月會有消息。
我諗如果過咗成個五月都冇消息 就冇架啦 六月都未必有
六月嘅消息應該只係畀後一批in嘅人。

希望我諗錯
4月又話5月大榜, 5月完左又話6月大榜
邊有咁多巴絲會有Vetting/ offer?
講到全香港eo alo 係曬連登度
都6月,要接受現實,又唔係無工開
講得非常好
我之前都話其實出緊大榜,不過冇人聽仲俾人屌我講流料lol
打左去問,遲下仲會出vetting,而加只係出左一部份
你就真係唔好放流料,未有vetting 既巴絲唔好放棄!
你就收皮啦 改個咁嘅名係到fake人 次次都係到放負面消息
我明白現實冇人想接受,事實就係出緊,機會亦愈黎愈渺茫,都6月,如果你揀on99係度等,不如努力工作/準備下次,如果最後有你又開心,冇你都開始咗準備工作
我一早有vetting,純粹睇唔過眼你無根無據咁講
知你叻啦on9仔
想問係eo定alo?
EO
Vetting 咪等下囉,我只係覺得係你就係你,會唔會有vetting 同埋出到幾時心中有數
但我一定唔會認同到6月完左又話7月先大榜
我有同學今日番左工等埋個6月要死心就要死心
其實都係講啲人未in曬所以有機會最尾一次過派一批vetting姐
我覺得咁諗好正常
同埋好似冇人而家講話7月會有大榜 個個都係話5月尾見曬6月有機會一次過出
洗唔洗講到咁誇張
係到講句野一唔岩聽就負評又勁大反應話人放流料,你地洗唔洗咁誇張就真
Interview 個成績係你既,人地點講都唔會影響到啦又唔係等份工開飯
講放流料果個唔係我喎
我只係覺得仲有大榜係合理既
有冇人收到風ao 個邊係一次過出offer 同rejection 定係點?
Lm
前幾日收到vetting ,5月中in
文職驗身驗咩?係cat A&B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞