究竟點解要播今天我 播lmf既歌唔係仲貼題咩

70 回覆
66 Like 4 Dislike
一直都好想問
每次遊行 集會 佔中 點解一定要播今天我
播lmf既歌唔係仲貼切咩
連播音樂都咁溫和 點有士氣去對抗
係咪有粗口 和理非非接受唔到
有無人可以解答下
第一次七一遊行屌董時已經要播佢地首wtf啦
貼切到咁都可以無人播 真係r晒頭
不自由 毋寧死
一 二 兩隻手指 二 二就只有自由兩個字
揸緊中指無人識?你講笑咋掛ching
咁今次一人帶個portable speaker帶隊播lmf咪得囉。
今天我真係幾悶,唔夠熱血
之前推介啲朋友同事聽lmf
聽唔夠幾句就話好多粗口好嘈好低俗
香港人咁嘅道德觀真係好和理非非囉
爭取嘅同時但又要懶係高尚
應該永世都淨係識唱今天我
揸緊中指2.5m點擊率 多人過雨傘喎

【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)
集合地點:銅鑼灣東角道
時間:下午2時30分集合,3時正起步
遊行路線:銅鑼灣東角道遊行至金鐘添美道

反對逃犯條例白宮聯署
-簽完記得確認返電郵
-簽完記得確認返電郵
-簽完記得確認返電郵
好重要所以要講三次
https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom

(全球聯署、白宮聯署、學界、各行各業、宗教、地區/ 海外港人等等)反送中聯署合集
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QvnvG9YxQ5Vd5Ok-EejV1oAkLe_tDW_7qaWbjcZADMY/htmlview
你講左啦
和理非
啲左膠對住塊鏡講仆街都會打冷震㗎
二!二!就只有自由兩個字!
和理非非到連粗口都接受唔到 用紳士態度對流氓
樓主識得少港豬
議員講粗口撐市民權益 > 港豬: 嘩點做議員呀 教壞細路呀 不知所謂呀...etc
議員用投票反市民權益 > 港豬: 吓咁即係咩事 有咩問題呀 關我咩事呀...etc 

和平唔衝唔緊要 連音樂都唔敢激進就真係講唔通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞