男人們,接唔接受到條女做過援交?

237 回覆
45 Like 1046 Dislike
算啦唔好呃自己
錯就係錯
你可以原諒/體諒你家姐
但亂教壞人 話做雞無錯真係呢
樓主,我認得你, 你唔係話之前隻腳生晒紅點的嗎? 有無去睇e生r?

認真樓主我覺得每個人都有過去,你接受到就得,不過始終佢係大陸人,你同佢既生活圈子同各方面都未必夾到,加上你媽媽唔鐘意,基本上係好難行。

我俾你既建議係睇定d先,始終太多變數同埋佢既過去未必人人都接受到,佢話佢無呃你,你都睇定d先,同埋真係要捉埋佢做 body check r
其實有咩所謂
佢接得多客先代表你眼光好 因為佢正
你諗下 佢啲客要畀錢先享受到你有既服務
你唔使 當佢$2000 一次
你一個月4Q 都等於淨袋$8000, 過夜另計, 完全係塞錢入你袋
被動式收入咁高 幾多人恨都恨唔到
係咪即係條女做過雞?
咁點解未聽過男人因為咁要去做鴨?
冇問題 交俾我
原本要俾$,咁衣家屌女朋友,咪下下都等於賺左
如果因為咁就做雞既話,他日你同佢經歷谷底期既時候佢都會重操故業,你諗你
笑撚死,雞蟲沉船
我自己覺得now係最緊要,將來佢會唔會變冇人知,既然你而家信佢,咁就唔應該諗咁多
你都幾好野叫人幫你埋曬呢d女單清乾淨個pool比你游
第二時樓主唔掂可以試下叫條女重操故業,自己做中介賺下外快,可能有驚喜
原來係大陸女人
千奇唔好同佢一齊
佢地唔同香港人思想
為求目的可以七情上面,乜嘢後悔都係假
呢d case可能連佢老母都顛顛地
好多人好似你咁中咗伏
呢d真係咪撚搞
大陸人窮起上黎無人性架
傻鳩條條女都咁講架啦
好認同樓主只係想係到搵人認同佢

同大陸雞下場咁多例子睇
屌你老母 又要香港人養條大陸雞
係真心愛佢就應該同佢以後都喺大陸生活
照顧埋佢個仔而唔係叫佢落嚟香港囉
快啲走去陪佢啦
你對佢咁好佢一定會好感動㗎啫
佢同你講兩個月
實際可能兩年
或者仲做緊
屌你老母
大陸?
結你條命咩 分手啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞