【片長5分鐘】WhatsApp瘋傳疑似床片 姚子羚:片段裏面的人不是我

23 回覆
6 Like 1 Dislike
姚子羚最近被爆與失婚花弗男Raymond拍拖8個月,男方一直o氹住老婆蔡宛珊(Sarika)不肯離婚,另外還有一位圈外「二奶」,子羚只淪為「三奶」。近日WhatApps和討論區都瘋傳一條疑似姚子羚的性愛片段,片長約5分鐘,當中的女子無論身材、樣貌和聲線都與姚子羚相似,而且是講廣東話。
但細看之下疑點重重,該名女子的輪廓與子羚大不同,該女子鼻頭較圓、嘴唇較厚、面形亦比較飽滿。而片中女子長髮近腰,子羚近年雖然都有留長髮,但長度只是剛過肩膊,成為另一疑點。
姚子羚今日回覆傳媒否認是片中人,她說:「我要回應的事已經回應過,片段裏面的人並不是我!多謝大家關心。」而網民亦有熱烈討論,留言:「係似似地,但應該唔係佢,同埋條片已經N年前」、「把聲堅似」、「八成係佢啦,我估」、「話似嗰啲係咪盲咗」。
姚子羚傍晚時份再補充說:「我想補充,我唔係片中個女仔,亦希望大家唔好再share呢個片段,保護番片中嘅人,咁都希望日後更加多正面嘅新聞,發放更多正能量,同埋都係多謝大家關心。」

毒果又上嚟拎料
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190527/59646206
咁到底是咪佢
反正我信了
九成啦
邊有樣 把聲同身材match到咁
片呢?
邊條片?
俾蘋果動我把撚呀?
明眼人一睇就知係移花接木
連登咪瘋傳咗
表哥負我皮?
喂,兄台留咗野未交低喎
屌之前咪有post出埋完整版 好耐之前嘅片黎
有曬男女主角個樣 唔是表哥
好似喎 把聲同個樣都
呢個唔多似喎
除咗把聲,其他都唔似,表哥一向勁瘦,片入面個女仔雖然好fit,但相比起表哥,佢肚位明顯較多肉,另外面型都唔似,表哥塊面好削,片中人面圓下巴短,表哥係台妹膚色白到反光,片中人膚色帶黃,個男人仲白過佢。
屌奶星 吉妹你ai嚟?
淨係膚色都唔係啦
表哥長期白雪雪,片個女人黑過個男人
另一個post有完整版
影到男女全樣 都唔係佢地
完全唔撚似
完全係兩個人,話係果D人要驗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞