有無人收到asl IT support 面試

46 回覆
0 Like 12 Dislike
之前申請完之後有個agent打電話黎話想請我去面試,時間既話asl個邊定,但係到依加都話申請中,想問下係唔係收得皮
香港終局之戰

【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)
集合地點:銅鑼灣東角道
時間:下午2時30分集合,3時正起步
遊行路線:銅鑼灣東角道遊行至金鐘添美道

反對逃犯條例白宮聯署
-簽完記得確認返電郵

https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom
應該會有email
asl有咩洗驚,有手有腳都請啦
asl本身已經係agent,重要agent介紹你去,啫係俾人食兩重水,做人做狗自己諗
如果ASL都唔要你
我諗你要去庇護工場
仲要人工低過市價
點解個個都話asl係地獄 ? 仲癲過pccw果d咩
睇你咩pos
support成日唔同site
無d係坐係office就咁幫人remote整?
下下落site比人撚真係好慘
手腳快係你on9 , 出site 做完野即報告做完又係on9,
外面site d 人先無咁得閒同你呀頭講你做完野可以番公司。
axl 不了
日日遲到早走
要遲過client 佢到先開門
要早過client 走, 唔可以阻人收工
AXL 你食哂啲屎係無人理你返唔返公司,
唔好煩到其他人就得

但食屎係唔容易
support唔係個個低人工
已經BLACKLIST ASL
你開任何價都話你貴, 唔理SKILL SET只要平, 鑊到爆
叫你去多數AGENT, 都係應酬吓姐, 咪咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞