[突發]大字報撐送中!!

140 回覆
1713 Like 16 Dislike
樓主可唔可以借原template嚟
想出英文版貼大學
我其實想整埋長輩圖 但研究緊近排個長輩圖有咩演變
因為呢啲大字報極其量受眾都係我地呢啲廢青
點整
香港市
我印!
有無巴打一齊出街痴
高質
高汁
支持。
俾外國媒體影到,以為我地撐送中,特別係D唔睇內容既網民
周街貼
支那狗實好撚開心
其實先前有個post有一眾巴絲一齊整咗好多meme去宣傳今次嘅事件 所以我有諗過可唔可以好似先前嘅ice bucket challenge咁 整一個ig headtag 或者fb換頭像之類嘅活動
我知道呢件事可能好左膠 但係正正係呢啲冇成本又隨時可以del post當冇發生過嘅方式先至會有多嘅香港人行出第一步
更何況EU都反對香港搞呢條條例 證明左國際社會對呢件事亦都係有一定嘅關注 如果可以將呢個活動放埋喺9gag Reddit之類嘅平台上面宣傳 將呢個活動搞大佢 以香港人尤其90同00後咁鍾意追逐潮流嘅心態 話唔埋可以令到更加先前對社會冇關注嘅了解到發生咩事

6月9號前哨戰
https://lih.kg/1170903
其實搞網上宣傳有冇得諗
奮斗個斗字係特登定點
點樓主都畀殘體潛移默化
支持修訂逃犯條例 堵塞漏洞刻不容緩

建議可以整個極左 version

上面係 "支持逃犯條例"
下面係 "打倒帝國主義趕走外國資金"

G持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞