汁邊頭髮打橫生既你點生存

164 回覆
23 Like 12 Dislike
一個月唔剪就會變keroro軍曹 個髮型師成日叫我吹兩邊,等佢無咁彈,都無用既 每次剪完頭髮,兩邊摌左,都會覺得自己靚仔左好多

剪完個人好清爽
每次都鏟3mm
二十日到又剪一次
試下戴眼鏡
戴高少少用眼鏡臂夾住兩邊d頭髮

無用架,仲彈番出黎
話留長果啲一定唔明
成個蓋咁
不過好彩老母識剪頭髮
26歲仔 每個月都係佢幫我剪

可唔可以教我剪頭中間,就算鏟完側邊,
中間會好厚,唔識剪到有翻啲層次
under cut

正解 右上左上d頭髮留長cum住側邊剷青部份
1個月鬆d剷一次青 其他全留
嫌走樣走得快既就一個月內剷一次

好似幾好
搵個好d嘅髮型師就得
利申 以前係咁
一個月唔剪就會變keroro軍曹 個髮型師成日叫我吹兩邊,等佢無咁彈,都無用既 每次剪完頭髮,兩邊摌左,都會覺得自己靚仔左好多

剪完個人好清爽
每次都鏟3mm
二十日到又剪一次

呢下真,不過要洗多好多錢
已經放棄左
根本冇可能留長
剷完好爽
I know that feel bro 就算長左側邊都係會飛起 洗完頭都一樣會飛起 三星期要剪一次頭髮 日日都要gel頭
I know that feel bro 就算長左側邊都係會飛起 洗完頭都一樣會飛起 三星期要剪一次頭髮 日日都要gel頭

I know that feel bro 仲要長左之後gel五到頭,要忍到去剪頭髮個日
我以前都係咁,依家電完一次
留長左+undercut
變左中分韓仔頭
搵個好既髮型師會幫你就到架喇
試下戴眼鏡

無用架,仲彈番出黎

壓到上面壓唔到下面
眼鏡臂下低嗰d彈得仲勁
汁你老母
試下戴眼鏡

無用架,仲彈番出黎

壓到上面壓唔到下面
眼鏡臂下低嗰d彈得仲勁

戴眼鏡只不過好似摩西分紅海咁
中間陷左
上下都彈出黎
毒撚先會人偷薄 gel撚完一支支
三星期去一次qb house
汁你老母
試下戴眼鏡

我都係咁,依家一個月去d速剪鋪剷一次算

I know that feel bro 仲要長左之後gel五到頭,要忍到去剪頭髮個日

想問你地平時係點gel?
唉屌,同樓主情況一樣,一個月唔剪側邊凸晒出嚟,最pk嘅係個頭好似變到成個波咁

想問你地平時係點gel?

拎風筒加梳壓著吹 再搽d 野落去
SAME,接近一個月就要剷一次
我都準備去剷草

有無咩提議
咩叫汁邊
三個禮拜剪一次 次次都係側面剷青
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞