出黎做野之後,點先識到正常單身嘅男仔 (42)

571 回覆
1 Like 17 Dislike
我表妹有個男朋友
但擺明貪佢錢
佢心地唔好我唔羨慕
試下傾偈先
PM都冇你唔係諗住一下子一齊掛?
我d表妹妹應該唔係啦 佢地無錢
最近有2個fd都準備結婚 有一個就生仔
人比人比死人
除非愛情係你生活重心
其實我都唔想急 我自己真係無咩謂 但年紀, 同朋友老母成日問, 見到身邊的fd都有人錫就好羡慕。。。
我都明嘅
但好多野急唔嚟
我諗緊自己係咪差到無人要 樣又唔是差
見到大有樣衰過我/肥過的既人都有拖拍
點無啦啦開口咁主動萬一原來佢有女朋友我會搵窿捐捐都捐唔設
諗住眼神交流多幾次先會唔會好d
心急無用 反而會嚇走人 新人留名
係隔離post見到 覺得講得好岩。。。

唔好傻啦學下點樣對自己好啲啦
呢個世界冇話邊個冇咗邊個唔得 覺得唔開心唔舒服就果斷跳船啦 佢一直拖住你唔係因為仲諗緊或者係培養緊感情 而係因為佢自私 唔想冇咗個冇條件遷就佢對佢好嘅人 你唔係唔重要 但係邊個都取代到你咁囉 無論男定女都好 一feel到對方拖住你就好死心啦 因為真心想同你一齊嘅人係唔會想你有種患得患失嘅感覺日日都係到等係到估估下 你永遠都唔會知道佢點諗 所以不如及早離開 你輕鬆時佢又可以唔使搵藉口拒絕你 雖然係好痛 但係都好過你日日係到煎熬唔知想點咁 仲有 如果攤完牌之後千祈唔好做返朋友 朋友呢啲嘢真係差佢一個咩 唔係你真係會時時諗起佢 佢未拍拖就ff自己仲有希望 到佢拍拖又要hurt多次 真係唔好以為自己係聖人啦好冇 痛完咪爬返起身 老土啲講句真係時間沖淡一切 過多幾個月識到新人你真係會覺得依家嘅自己好撚柒蠢 同埋好撚柒on9 朋友就朋友 拍拖就拍拖 咪撚搞埋啲乜鳩友達以上戀人未滿嘅濕鳩嘢啦 真係覺得自己大把時間哂咩 一世人已經夠短 咪哂時間係啲唔值得嘅人身上啦
我都....
答到你唔會喺呢個post
有冇機會合作
邊個post?

比老母開聲話要介紹女比我了
睇路呀ching
大陸妹
我都想老母介紹女比我
推了,.做美容既
我公司係同佢大䌫都扯唔埋
不過好多時返工期間都見到佢
自己落手做嗰啲?
唔係sales嘅話其實ok
係咪我黎我冇女朋友 聽日返工搵我
詳情唔知
有緣人自由有機
你個名唔同左。。。

其實上星期佢開始緊返我 我開心返
佢上星期中開始旅行 早午晚都有同我報到 係今日無搵我又唔開心

我朋友講得岩 我地相處方式錯 對方少少舉動都影響我情緒 上黎放負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞