[書豪死守飲水機] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (70)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
算把啦虹虹,你燈唔到㗎
護士
聽日難講啲
叫連豬豪搵定下一頭住家啦
Nurse可以唔因為foul out
而肯出9 men rotation的話我會對佢改觀
睇完美國d commentator channels覺得好奇怪
kd場均34分(防守都係集中curry) - world's best player,史上最強進攻武器
curry場均36分 - not impressive
仲要吹到green重要過curry
我諗如果對por呢個series係finals
curry應該再比人打劫 fmvp比左green
教練人選
藤真
係咁架啦,咖哩呢4場破左shaq既橫掃最高ppg記錄完全冇人提
明明以前係cosplay仙道
KD係得分係勁
但如果唔係去好似勇士咁既5星戰隊
人地唔洗個個都double team你每一個得分好手果陣
你睇下仲入唔入到final
好似話猜KD咁大飛都過唔到
咁係咪即係表示大飛>拓?
睇完美國d commentator channels覺得好奇怪
kd場均34分(防守都係集中curry) - world's best player,史上最強進攻武器
curry場均36分 - not impressive
仲要吹到green重要過curry
我諗如果對por呢個series係finals
curry應該再比人打劫 fmvp比左green
好似話冇KD連大飛都過唔到
咁係咪即係表示大飛>拓?

所以我覺得kd一直係勇既表現都好有水份
做返佢最舒服既野 單打 2樓射波
唔駛擔心比人夾
然後就靚數據做左聯盟第一人
邊個話牙豪no d
守死飲水機喎
入過啦
KD 係無解, 中距2分, 又高, 有防守, 手長, 3分都準 )準過係雷霆太多
CURRY 加勇士走檔式進攻真係無解, 當然 CURRY 好準啦

但計殺傷力 KD 勁好多, 下季GREEN 一定吹頂薪
睇下4巨邊個可以留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞