其實台服lol係咪已經玩撚完

392 回覆
689 Like 354 Dislike
台服基本上E家就算屌到人地全家十八代開花
或者咒佢國家 族群
都唔會封鎖AC / 永久ban

我12年O個陣玩NG 場屌人第一次封左7日, 第2次14日, 第3次一個月
E家最多都係chat restrict 5場/ 10場

如果你屌完人report 佢, 或者引到條友屌番你轉頭, 通常都唔理
我估係要被人屌O個個唔打字, 或者冇咩打字, 先會封屌人O個個

但係我見外國server唔同, 你睇twitch tyler1 個D , 話人地廢, 垃圾,cancer 都畀人ban, garena 真係冇咁嚴厲
撩交嗌?直接BLOCK
BLOCK 啦弱智仔, 得樓主可以同你呢D弱智仔做朋友 撩我先當無野?
見到有個講法係有賺錢riot 都唔會理
你見就算哩個post都有傻仔仲比錢佢抽個啲skin,台灣個邊一定更多,仲要佢地有啲抱住你爆ping關我咩事心態
驗下眼先
樓主去左申請殘障津貼

夠唔夠力填form呀?
On9台服 成撚日reset我啲符文同skin 成撚日都要重新點過你老母
https://t.me/joinchat/CfFUaFZoc4LRz4qZly1HLA
岩岩開既台服LOL約戰谷 唔洗場場都一堆台灣人
仲有人玩既咩
我見啲中學雞都轉哂食雞好耐
幾個acc玩 aram都遇到外掛

暴雪英霸 成日見到自動放技升技衝埋敵人面前送頭,為左升lv開箱,完場賺遊戲幣果種
Suppose免費既game
依家要俾錢先玩到
幾十蚊拎去玩月費game都冇咁嬲

成班細路仔咁爭玩具玩
仲玩 lol
D英雄唔平衡
破壞遊戲體驗 好玩條毛咩
Riot就收返,聽講係
得返班當年嘅中學雞玩
趁仲有得吸血吸多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞