有無人男朋友會咁低質

469 回覆
5122 Like 84 Dislike
除非行緊land mark果類商場
否則真係寧願忍到返屋企
landmark廁所都好污糟
唔分留住拜山用?
港男淨係有著數嗰陣先會話自己係大男人
一講到比錢即刻縮返入老母個西到
上次去我覺得ok
可能女廁唔同啦
咪撚又借d衣抽水, 係樓主男友一個姐
你出街急屎唔會痾?
除非行緊land mark果類商場
否則真係寧願忍到返屋企
landmark廁所都好污糟
上次去我覺得ok
可能我係去男廁所以唔同啦
點解咁嘅性格都可以有拖拍 佢好撚靚仔
好簡單,你係咩人自然會揀到咩人,你都唔會係第一日先知佢性格係咁。證明哩d 男仔先吸引到你。就算將來你地分左手你嘅下一個都同樣會係仆街。
抽咩水 事實怕咩人講
你男友擺明係愛自己多啲
你頂得住 接受到咪得囉
神撚奇 咁都有拖拍 男朋友好靚仔定樓主好樣衰
其實慳家OK AA都冇問題 但比埋佢果份你都忍到 ?
走左去仲過份 對fd都唔會咁啦

我自問已經好撚孤寒度縮 但拍拖果陣都會叫自己盡量豪爽啲
最多平時一個人食平啲圍番條數 同女朋友出街先食好野
幾樣野啦,男人角度出發
1.
諗唔到夜晚食乜呢D拍拖經常發生,想平食個麥記吉野家KFC咪算,呢D等一陣都有位啦
去大快活大家樂美心都唔會太難食,兩個餐加兩個小食都唔洗200啦?
食譚仔要200蚊咁做乜要諗咁耐?
1.
你自己都可以揸主意架麻? 點解一定要行到8點等佢諗到先食
2.
食完你叫佢坐多陣等你去痾埋屎咪得,再唔係叫佢周圍行下陣間搞掂搵返佢
企係女廁門口等3個字,正常人都唔耐煩,有無諗過佢呢排做野唔開心
3.
點解你覺得份份工都辛苦? 事實上唔係份份工都辛苦
果D想轉工做得開心1萬蚊都無所謂唔好當認真先,有無了解過佢而家辛苦個位係邊?
會唔會係你心裡面有諗法判定左佢廢?
4.
6:00行到8:30先有野食,食飯想吐下苦水又唔成功
食完仲要等你痾屎

打完我都覺我真係攰
走先
哩個故仔我會比10分
事咩實 你自己有偏見姐
https://lihkg.com/thread/1150760/page/1

我更唔明係點解呢d on9都會有女?
你講到你係男主角咁
你想知點解? 因為都要有女揀呢d on9, 呢d on9先可以有女呀嘛
我假設個件事係真先啦
事實係條仔真心廢 唔好代表全部男人撐條垃圾ok ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞