賤女人,我屌你老母,祝你長命百歲 ,百病纏身

77 回覆
5 Like 3 Dislike

變左心嘅女基本上係冇可能追得返,不過我成功過一次

DLLM

嗰陣條女個心走左8成,我即刻飛左過去箍煲

long d都救到

DLLM

long d都救到

你宜家攤凍好難救得到
下個更可愛啦
男人多情但長情,女人專一但絕情🚬
🚬bitch

DLLM

DLLM

咩事呀ching
今天起各有逸後
曾相擁 曾牽手 在心裡 仍足夠
今天起各有逸後
曾相擁 曾牽手 在心裡 仍足夠

似是故人來呀
Ching女人刀系雞喇
溝女第一戒:所有女人都係雞,切勿認真呀清
溝女第一戒:所有女人都係雞,切勿認真呀清

nben有咩cow女tips
好彩我係真毒
冇女
好彩我係真毒
冇女

好彩我係真毒
冇女

算啦ching 走左就由佢走啦 我依排都睇開左
你都睇開啲啦 追就追下gpa啦(你係咪讀緊space?)
入到完你驚死會無女咩(我就是例子)

入到U你驚死會無女咩(我就是例子)

入到U你驚死會無女咩(我就是例子)

又係果句
'入到U你驚死會無女咩'
but thx
仲要以係帽事
點知原來係媾唔到ja? 咁都要咒人
仲要以係帽事
點知原來係媾唔到ja? 咁都要咒人

OK
從來將軍只有一個

我唔係兵

係朋友定水泡

佢係我初戀女朋友

咁又慘d
好慘
有時做人就係咁
你越係太想得到 佢就唔會咁易比你擁有
學識隨緣 會更好
信我 有第三者分手 出軌唔會個個忍受到他日會再容易分手
反而咩性格唔夾 鬧交 呢啲野因爲磨合就解決到
呢段時間 你做好自己 男人最重要係識得屢敗屢戰
今個星期冷靜下 下星期一重新再上路
你唔放棄 一定會有機會
師兄吾好咁,以後挽女算拉😝

吾你老母 玩你老母从俾狗屌
師兄吾好咁,以後挽女算拉😝

吾你老母 玩你老母从俾狗屌

你吾佢老母
但系你又打殘體字
想典?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞