想問連登多唔多巴絲廿幾歲重係a0

94 回覆
122 Like 4 Dislike
17a9,屌到鳩軟
27 a0
32 a0
28 a0
26 a0
29 a0
到廿歲都a0加埋有正常生活圈子既人點都喺性格上有d缺陷 搵個信得過既朋友理解清楚自己啦
利申:21A0 知道自己有咩問題但係仲努力緊
唔救香港 靚仔靚女走晒,大家仲點出pool, 來啦,就差你一個行動

香港是否得救,是否被林鄭秋後算帳,靠白宮聯署及G20請願。
白宮聯署是打響頭炮,簽名數字不要低得難看啊!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/president-trump-please-liberate-hong-kong-communist-chinas-occupation?fbclid=IwAR0073W1w-hIjlTPtOiixjs4tthEHykqRf5VGpl80lKtBs2aDbhrxbJTzDs
=====================================================
兄弟爬山, 各位修行
唉,33 A0 處男
要求高算唔算係缺陷?
有俾人鍾意過但自己唔鍾意。好多都係見表層就話鍾意你完全無了解過任何嘢。

但自己好清楚自己性格,會成日幻想如果同依個人一齊,到時因為我咁咁咁,而最後就搞到咁咁咁我本身係勁唔想因為拍拖而搞到自己唔開心或者煩既人黎,覺得拍拖應該係個好既回憶,唔應該係限制自己生活同工作。

btw,22 a0,依家過左一個階段,個人已經無咁集中響識女仔既時候專心發展事業
23a0慣左一個人生活一個人住,翻唔到轉頭
諗太多 太多顧慮係一個問題
而且 我同意愛情唔係時時刻刻都會喺人最重視既野
但係 人生係有為愛情而將其他野 包括事業擺低啲位置既時候
你試諗下 如果有個對象追你 但係佢既表現唔係擺你喺第一位 例如佢更重視自己既事業 其他條件都同你配合 你會唔會好果斷咁同佢一齊
38歲 A0
30 A0
我真係唔知我自己從事緊設計工作,而我又係一個好需要個人空間既人,好多時候需要自己一個哩埋一角做嘢或者練習,個性格變左有d孤僻,唔係話難相處,而係我係果種好依賴孤獨既人。
所以我成日都係度諗,如果有人同我一齊,而我就成日咁樣會唔會疏忽左佢最終又哎交收場呀分手點點點,仲要影響埋自己工作情緒,搞到兩頭唔到岸,依個亦都係一個原因令到我選擇伴侶方面非常小心一定要搵個識體諒依一點而佢又無所謂,然而可以自己照顧自己,唔洗點為佢操心
25 A0
我鍾意同齡、弟弟,偏偏吸親都係哥哥仔、uncle
25 A0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞