其實成個販毒行業係點運作?

268 回覆
52 Like 161 Dislike
我每日打少一次都典床典蓆
單野成10年前,到而家都仲係失蹤名單到,9成死左啦
早一百幾十年前我信你
但廉署成立起計
將差佬係咁打貪防止警黑勾結
差佬就將拉毒犯當功積咁上位紮職
咁啲毒犯同差佬有一定程度分化
兼增加合作難度

果時已經興緊炒賣地皮 金融 實業
仲有好多撈家撈徧
正徧都好做又賺唔少
錢易搵 黃金年代
你想起家創業
點解一定要揀難度高既撈黑?
真係賺多好多咩

二十世紀初利希慎賣鴉片發跡
之後醒水長霸老銅食足五代
佢後幾輩霍英東都只係走私軍火番大陸 最後都係搞地產
某報紙前老闆都收山唔撈黑急急著草去台灣
香港四大富豪有邊個靠黑起家嫁
你話楊生都仲有得講下 但就算撈黑都只係輔助 冇正行生意咁好搵
買 test kid 一SET都係兩舊水
犯法野仲十蚊一個鐘
我唔好去做食蕉?
我諗有代號啩

點會真係好似咁
Dear sir,
I would be grateful if you could send me a quote for the 5 tons of cocaine..
Please also advise us of the shipping schedule.
Best Regards,
Hung Hing
你出去開個新post
留低電話地址就會有人聯絡你
撈毒撈得掂
成家人都要過得好低調
想像唔到咁樸素
撈開粗野個格局係唔同d
飲食台
神作
咁好餸啊琛哥
累你跌左幾千蚊
大麻好似較普遍 亦好多人覺得無乜野可以玩
但我自己覺得一樣都唔掂得
都係 但說到底都係自己衰
有D係衰好奇心 有D係衰豬朋狗友
白紙黑字始終唔係幾好
出咗事唔通攞contract告佢咩
呢啲撈偏真係靠人手,講信用

話時話其實無文件情況下點管盤數?
邊個做會計
如果你唔係公記或者歪屎/18樓
我乜都得
唔係隔離d鬼佬見到以為我食唔起呀
暗網
做咩咁炆呀
睇breaking bad
公記即係乜
咁你呢獲真係乜都得
我都係識唔少人 聽唔少呢D野先講下比大家聽
因為以前都有兄弟染上毒癮
當你親眼見過 就唔會想有人吸毒
我以前去飲酒都會同D𡃁仔𡃁妹講耶穌
因為我認為佢地咁細個有責任知
當然最後會地選擇行一條咩路就自己諗
btw 而家酒都戒埋
首先查下邊道有supplier,如果入貨量少就直接攞quotation,傾掂價錢就完。

如果量大就要搵高層坐board開tender,搵三間或以上supplier比較,通常揀最平嗰間但都要睇品質同信譽。

利申9up
如果cia既話充公番黎果d毒品會拎去賣 賺軍費同is一樣
Dear Sir,
Thank you for your interest in our cocaine product.

Due to typhoon and frequent customs seizure, it would take about 6 to 12 months to deliver 5 tons of cocaine to Hong Kong.

Please find the attached quotation. If you have any questions, please reply to this email. Thank you.

Best Regards,
xxxxxxx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞