蕭敬騰 2019 香港場

893 回覆
36 Like 41 Dislike
但其實如果去過
會唔會覺得無乜新意?
我見都幾多舊歌
我睇31號,一直好鍾意佢
但成晚都心不在焉,起碼有2/3時間都冇投入,一直睇tg update,見到手足跑入維園救人,喊到聽唔落去
之後聽到向太係佢契媽,呆撚咗,諗住散場大叫黑社會
點知黑社會係散場前幾首歌走撚咗
原來咁多人都唔知向太係佢契媽
我都係一路聽一路睇tg channel

不過第一首歌開左幕之後我睇到呆左 因為個效果我覺得好靚
平時睇YouTube已經好期待呢個開場 勁鍾意純金打造
我都鐘意左佢十年有多
今次演唱會係最心不在焉嘅演唱會
香港發生呢啲事,去之前冇乜期待嘅心情

向太認佢做契仔係因為佢同向佐好似樣
始終娛樂圈多個朋友好過多個敵人啦
相信佢心地仍然係好好,唔會同果班人行得特別近
好多時都係台灣香港互相接待下食下飯咁姐
見佢咁真心多謝向太佢地都唔知好嬲定好笑

佢有提到今次黎香港之前好緊張,就不多說啦,又話呢個世界近期好多人唔開心,即刻有人大嗌 香港人 加油我諗佢都知咩事但又唔講得

台灣歌手係中國發展真係好敏感,萬幸嘅係呢十年佢冇觸及過政治問題,冇俾人攻擊,被迫做表態

講返今次演唱會,真係狀態好好,開場純金打造起哂雞皮,皮囊第一次聽live,好癲唱得好好!
但今次唱得比較多舊歌?可能覺得少黎香港,新歌少人識??
讀贊助商 英國保誠即刻歡呼
讀銀聯、東亞同埋asiamiles時,我大大聲係位大叫「No」,而家諗返好似99地
呢場係我睇左咁多場講sponsor最多人歡呼既一場
平時睇開只有唱片公司先會拍爛手掌尖叫
今次唔知點解咁多人拍手歡呼支持
好似話係保險場嘛
我嗰邊啲支那人一聽到保誠嗌得勁大聲唱緊歌嘅時就自拍,微信
原來蕭幫團購比個香港人夾走左十幾萬失左蹤要台灣Julie借錢找數
其實 個日港島購物,我買完都早走去演唱會

仲乜 跟住 去左 旺角購物? 做左乜?
最後發生太子地鐵事件
搞乜咁失策.....
呢個係我而家已經無咁投入做fans既最主要原因
(我係有紫色衫果批舊fans)
好鬼 好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞