【大量圖片】【復仇者聯盟4】官方發放大量高清劇照 + 特效鏡頭對比圖!大戰畫面逐格睇!

92 回覆
260 Like 11 Dislike
碌咗咁耐都仲未有紅女巫
收得皮啦
Machine Mark IV
Professor Hulk應該幫到手既
多謝分享!
希望官方都快啲放埋CA揸鎚 & 一夫當關啦
有冇紅女巫波波圖
想要hawkeye 拎完粒石,一條友醒左個時張圖
鷹眼落住雨個張真係好型
好想要隊長拎鎚加盾果張
最撚憎呢d post
講到尾完全無source link
到而家都唔知官方發放係邊度
留名待down
marvel表示啲vfx勁到定格高清都冇問題
起曬格都高清
好撚型
可惜冇高清大圖
放返原link得唔得
原來水行俠喺海底拍㗎?
好勁啊
呢張係IG 出
加返source 好d wor
搵過勁多news 都係無講source
完全唔知d 原圖邊度黎
個個都左抄右抄
Marvel studio IG 有D
但都係無source

https://www.instagram.com/marvelstudios/?hl=zh-hk
咁都無美隊佢一個面對成個大軍個張
Marvel studios
巴打們試下入唔入到,睇下Marvel Studio 10周年呢個網入面有無
我睇過其中一個網話係出自呢個網,唔知真假但我入唔到,佢話我403 ERROR The request could not be satisfied. The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country.
https://www.disneymovierewards.com/articles/marvelstudios10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞