已經睇左重溫 咁呀達哥就做咗個聲明

20 回覆
54 Like 5 Dislike
達哥:咁呢係遊戲之前 我個人就鼓勵大家用繁體字

我自己都比較喜歡繁體字咁呀本來呢就諗到好多野既 準備想同大家講下嘅

不過諗深一層就覺得大家睇左達哥就知份人係點架啦。。。 咁呢真兄弟就自然會了解我 我都冇需再要去多講D咩架啦,講太多

因此我選擇D咩呢都係想大家去享受個遊戲咁樣既姐

咁呀如果你地一定要執著去討論呢 咁我就唔陪你地啦 唔好意思啦 下呀

咁呀繼續遊戲啦 我自己都幾鐘意好特別 lo

一個法國細遊戲開發公司做既 用心整,製作
backup佬係大陸新移民黎

聽日即刻睇重播
以表支持
有啲抖音影片好好睇好skr
希望有巴打可以up上黎
簡體國語冇問題
都係想連登user可以享受下連登啫
見佢話唔講有些少失望 完全係hea
咁各位巴打就自己諗下啦 多方面思考下啦

我自己都決定返中立算
個問題係無
咁又係嘅佢今年都31歲啦
係囉
都大個啦
仲反咩中啫
其實啲人我真心唔明
嗰陣大台加簡體字字幕(正體、簡體、英文三者隨你選擇,你用個遙控揀就得)
個個屌到上天又乜又柒
去到達哥𠵱鋪用簡體字,個個就即時衝出嚟話冇得揀先退而求其次,話人地小題大做政治化...

人地畀多個選擇就屌人赤化左膠大愛包容大陸人
到今次冇選擇,自甘屈服簡體嘅情況就叫人體諒
咁其他影視明星上去搵錢嗰陣你地又屌人
究竟係啲人專登恰達哥定專登放生達哥
https://www.youtube.com/watch?v=MAOE-ACpU4w
其實聽返達哥都無講實過反殘體, 佢只係唔好話殘體好過正體
一個係一開始就有既選擇
一個係用開無啦啦多一個選擇
點睇2個都有分別呀
恰達哥就梗嫁啦
1. 出賣 back up佬
2. 用老番window
3. 偷人潮文讀
4. 為錢打機
5. 奶共 ,親中,黃絲變藍絲
6. 成日用蝗語 同 人口filter

淨係呢七宗罪就抵恰啦
唔知點解我淨係搵到6宗
算啦 果啲連登仔現實連小朋友都怕
係網上世界佢地都有得蝦人喎
緊係有咁大玩咁大
佢地都好慘架
佢地咪又係局住係連登屌
屌一陣佢地搵到第二個目標就收工嫁啦
7. 用殘體
琴晚最尾執到嗰件Item嘅描述真係睇英文都唔明佢想講乜
叫班連登仔幫手翻譯啦
讀都唔識讀
入黎想同達哥講聲加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞