講下你暗戀對象有咩地方吸引你

336 回覆
548 Like 11 Dislike
我都想知我係唔係真係暗戀佢
好純好內斂怕醜
但同佢好近個下

當年中學走廊堆滿人
得一條隙仔行
佢迎面過黎
我同佢同時面對面側身過個下
比返個靈魂我
有才華 性格好 對每個人都好好 自律 行動力高 人緣好 同fd玩可以好癲
正能量 搞笑 成熟 狡猾 多鬼主意 有生意頭腦
講暗戀幾耐都怕畀人發現
由中一到呢家目送佢去外國,都知冇機會再見

寧願單身一世

慘過失戀
1.幾好傾可以傾8粒鐘
2.佢笑係上黎好得意
3.人地對佢好佢都會加倍對番人好
4.好人到有時受委屈都唔講(擔心死我
5.佢會咬我,搣我
6.身形冇得頂
7.佢係理性得黎感性,感性得黎理性,同我相反
8.貪玩,姣姣地
9.有小脾氣,但係真係好撚柒尻可愛
10.有時口講唔鍾意但係會突然挨埋黎
11.佢好努力去解決自己既問題,不假手於人
12.溫柔起上黎,想即刻娶佢
13.令你想同佢一齊進步
14.好好攬,好好抱
15.讀書幾勁

利申:已經變成單戀,但係每日都會掛住佢,想好好陪佢,好好保護佢。但係知道永遠唔會再見到
忽冷忽熱
唔係特別聰明 但係份人幾搞笑 成日玩食字講爛gag
見識比我多 有時好大頭蝦 不過又可以好細心

不過佢應該唔會係屬於我
吸引地方:未得米
仲以為係我開post
温柔又率直 聰明又可愛 會關心社會同身邊嘅人 (下删一萬字)
小肥大波
笑容 笑起上黎對眼好迷人
性格好可愛

但我吸引唔到佢
好多經歷相同
感覺只有佢明白我
可惜我地冇可能一齊
心地善良
冇對象可以暗戀
有好多我無既野 ...
好似 佢會好陽光咁 但自己係比較dark....
佢好鍾意傻笑 好鍾意見到佢笑 果 d on 9 樣
好真 個人 大情大性 夠傻夠on 9 小野蠻 男仔頭
同佢傾計好好好舒服...
仲夠蠢.. 成日都做埋d on 9表情 同on 9 野
但成日 都委屈就自己... 明明自己岩/無錯 比人蝦
都仲為左人地去諗 唔想人地難受
仲會嬲到自己想喊 ...... 太深印象
個樣好似好player...但對男朋友好專一好好...會避曬有機會令男朋友唔開心既野
呢一樣或者先係最吸引自己...........
因為我覺得好難搵到咁既女仔...
只少自己無遇過呢25 年...........
同對住佢竟然會有呢種久違了3 年
會心跳加速既感覺 ...
但可惜 自己咩都做唔到... 可惜沒如果
我亦都無諗住開口講 ... 因為我知佢知 我鍾意佢 ...
聽住’天使‘ 打既一個留言

紀錄下先 自己第一個cm 比左呢個post..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞