442評25年最佳101位,美斯第一,c朗第二

150 回覆
76 Like 51 Dislike
比人感覺係一路諗到咩人名就填落去咁
改做近25年容易令人記得球員會唔會好d
迪布尼無但沙拿有?
係咪巴塞fans評,有巴塞就標名既

Big Gay排得仲前過尼斯達

榮譽多

計榮譽定實力呀...
況且尼斯達除左歐國有咩比唔上碧基
尼馬條傻鳩排咁高
屌以為442係講李志豪
簡東拿勁過柏金?
摩迪高過晒派路 史高斯林伯 謝老4 大衛斯華 耶耶托尼
咁多人話史上最佳防中馬基利尼都係排70
big gay高過晒RIO 泰利

bale 37 hazard 78
咁皇馬唔好買hazard啦 降grade呀屌你老味
robben都係得44

尼馬咁早去法甲做山寨王27
雲佬56 阿古路66
奧雲高過費托
沙比阿去到81

上面講榮譽
費托頭80不入? 金靴 歐聯 歐霸 歐國 世界盃
伊巴55
Giggs rooney排咁前?

史9斯都係。。獌狗嚟

Btw Zidane > C Ron

你插朗尼就算,giggs同史高斯有乜問題
柏金都冇
第一唔係兩個球王

文盲?
計獎盃咋下話?
第一唔係兩個球王

仲有第一點樣有兩個?
柏金都冇

自膠左
而加先睇到
柏金都冇

你唔識英文定盲㗎?屌你老母臭化西
drogba 84?
簡東拿勁過柏金?

robben都係得44

雲佬56 阿古路66
奧雲高過費托
沙比阿去到81

上面講榮譽

痴冠姐 除左利個期都廢
謝拉特??
簡東拿勁過柏金?

robben都係得44

雲佬56 阿古路66
奧雲高過費托
沙比阿去到81

上面講榮譽

痴冠姐 除左利個期都廢

上面又話計獎 數完又話人痴冠
咁到底係計能力定計獎
Big Gay排得仲前過尼斯達

榮譽多

計榮譽定實力呀...
況且尼斯達除左歐國有咩比唔上碧基

碧基實力其實唔差 仲要咩都有晒
簡東拿勁過柏金?

robben都係得44

雲佬56 阿古路66
奧雲高過費托
沙比阿去到81

上面講榮譽

痴冠姐 除左利個期都廢

咁到底係計能力定計獎

因為佢唔係正選 同埋廢得太明顯
簡東拿勁過柏金?

robben都係得44

雲佬56 阿古路66
奧雲高過費托
沙比阿去到81

上面講榮譽

痴冠姐 除左利個期都廢

咁到底係計能力定計獎

計榮譽比到80你仲想點?

Torres > Drogba
唔想討論排名,反而想知黃色highlights係咩意思
拿斯利 101
老馬都冇就知尻排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞