求先問條女情人節想點過,佢咁答我

18 回覆
0 Like 2 Dislike
臨近月中,災厄將至
為左可以安全渡過,就問定女友想點安排

: 情人節想食咩?要預早book 位
:無所謂啦,平平地食餐就得
(心諗佢係咪睇中啲咩貴野想要 所以唔好意思食得咁盡?): 情人節,食餐好啲啦 定係你有啲咩禮物想要?
: 唔洗特登洗錢啦,你自己整張卡俾我咪夠囉

嗰下聽到真係嚇到有啲漏尿 雖則平時女友都唔係大洗,但絕對唔會係簡單到一張心意卡就搞得掂嘅品種,之後佢再講多左句

: 反正要儲錢三月去旅行,到時再慶祝咪得

我: > > >

利申:銀行户口得番千幾蚊 準備賣屎忽,有無巴打有經驗?
有賣屎忽經驗 可以點幫你
明顯卡講緊附屬卡
心意卡
香港地0仔好似多啲
明顯卡講緊附屬卡
心意卡

agger
有賣屎忽經驗 可以點幫你

入行有咩需知 同埋點樣暗示俾個客知我初下海
明顯卡講緊附屬卡
心意卡

咁我自製一張俾佢
臨近月中,災厄將至

(心諗佢係咪睇中啲咩貴野想要 所以唔好意思食得咁盡?): 情人節,食餐好啲啦 定係你有啲咩禮物想要?

嗰下聽到真係嚇到有啲漏尿 雖則平時女友都唔係大洗,但絕對唔會係簡單到一張心意卡就搞得掂嘅品種,之後佢再講多左句

屌你 以為我分身開左post
我又係3月去旅行
啲對話一鳩樣
臨近月中,災厄將至

屌你 以為我分身開左post
我又係3月去旅行
啲對話一鳩樣

證明大部分女人識放棄,係因為佢哋知咩係機會成本
唔係以為3月去旅行 就等於情人節可以HEA呀
傻仔黎
傻仔黎

咁搞法賣埋腎都唔夠
傻仔黎

咁搞法賣埋腎都唔夠

咁大個人得千幾蚊
走轉馬膠都冇左
明顯卡講緊附屬卡
心意卡

咪係 一聽就知係附屬卡啦 唔通積分卡咩
傻仔黎

咁搞法賣埋腎都唔夠

我笑點低 呢到笑左
情人節我同你條女過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞