呃蝦條補習啊sir搭上自己師妹

18 回覆
6 Like 16 Dislike
我以前好中意個補習啊sir 但佢一直都唔中意我
但佢唔中意我又想屌我
我覺得唔值得為左個唔中意我嘅人比第一次佢
最尾就不歡而散
就算今年已經year2都覺得呢個人好撚仆街
跟住我早幾日睇師妹ig 發現佢地一齊左
我成個腦都係佢又係到呃人蝦條呃人上床
佢都已經大學畢業左一段時間 有正職
點解仲要搵一個中學學生妹? 同其他人講我女朋友仲讀緊中學唔柒咩? 第一個感覺都係覺得你想呃蝦條啦
除左貪佢個處貪佢夠後生仲有乜好貪
真係好嘔心
所以搵補習一定要搵女miss
男人幾多歲都係中意後生妹
除左中意個學生妹夠後生好砌,
仲中意學生妹啲咩?
中學後生女但都唔係咁嫰口掛?
一個中學都未畢業 一個已經出左社會
兩個人思想差咁遠 我唔想會拍得長
屌到厭或者有一個好啲嘅就騎牛搵馬
我知道係男人都鍾意嫰口 但你唔係畜牲嚟㗎嘛
你係有思想㗎嘛
負評俾你最尾果句"補習要搵女miss"
對唔住 但我成個中學階段都係補啊sir
關你撚事咩
師妹人甘情願同佢一齊
你話佢強姦人就話

你見人宜家食到正個自己既開始後悔?
我想要錢多過學生妹

個個要求女導師 男學生又搵 女學生又搵
搞到我搵唔到補習
讀中學嗰陣已經知條女就真係唔係醒果堆
你要怪就怪呢啲害群之馬
有咩好後悔 比個唔愛自己嘅人破處中出即非好好咩?
同埋要多謝你呢d人, 係度幫手標籤男補習阿sir=呃蝦條, 再鼓吹叫人一定要搵miss, 帶頭性別歧視就係呢d人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞