[認人]kpop年度盛事PRODUCE X 101 目前1位-11位.gif ​​​

92 回覆
9 Like 19 Dislike
我都覺隊長幾好有領導才能
1 3 7 9都算係咁
8 9 11唔要
換白真 yury 魏子越或者tony
藍毛暖男路線
G持 yury
真心似
垃圾造馬show 快撚啲褶左佢
btw 個幾團咩victon 同唔知乜 冇咩聲氣咁? 拎唔到nuest 劇本?
唔好摺 好撚好睇
不過今季overall樣真係跌好多
係 剩係得一兩個比較標青d
不過202我都係越睇越沉迷 ongdan一開波都唔識欣賞 到後來泥足深陷,所以我都係睇定啲再講
自從season 2 造完馬搞到samuel 同鍾炫入唔到之後我發誓唔會再睇pd
你地咪繼續做無知人 俾佢啲剪輯塗毒囉
橫掂你地呢啲人都冇咩原則尊嚴
選到咩人出黎都冇所謂架啦 最緊要有得打下飛機過下日晨sip下時間姐
三秒好肉酸好彩無出道
你鐘意個d出唔到道陣味就酸撚到呢
仲有無人想知你睇唔睇唔洗特登講出黎
笑撚左
samuel 同鍾炫 完左節目反應有幾大 講到我一個鍾意咁 睇我名都知我唔係最鍾意佢兩個 但白虎冇入我係冇嬲過 係samuel 同鍾炫 一直高位 俾mnet 利用完就棄置
仲有講肉酸又點夠奶共霖肉酸呀
特登尾二個集由留18變留20留佢出道
仲有mnet 鬼拍後尾枕po 左無造馬前既出道名單出黎
不過你呢啲智障盲撚都係想睇就睇到 唔想睇就睇唔到
就好似嘈柔理啲智障飯咁 明明producer 讚gyuri唱到F# 剪左變左讚嘈油膩 之後又話人盲反佢 冇做馬俾佢出道 笑撚死
位就得十一個
你鐘意 出唔到道 = 造馬
人地鐘意 出到道 = 無知 無尊嚴
你都弱智

話撚左你呢啲智障撚又選擇性失明
揀黎搏
真係好撚柒
你呢啲智障狗快啲跳樓死唔好浪費社會資源啦
我淨係覺得你陣酸味好好笑 pick嗰幾個出唔到道之後痴撚左線
點做馬先
係最後幾集少鏡頭
定係直情偽造票數?
講到入左個啲冇我嘅pick 咁
完左垃圾造馬團 有關注個人出道有買album又要同你講?
入面有我鍾意既人多過唔鍾意
咁跟據你智障logic 係咪我又酸呀
智障閪人做乜你就信撚晒
mass media 基本effect 都唔撚識
我淨係知道用結果推斷經過係冇意思
做咩無啦啦衝入嚟撩交嗌
佢份人就係咁難相處
講到你識我咁🧐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞