梅根不滿婚宴菜餚有蛋罵侍從 遭英女王教訓

178 回覆
1419 Like 14 Dislike
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190505/mobile/bkn-20190505040041251-0505_00912_001.html

英國皇室作家尼科爾(Katie Nicholl)近日爆料,指薩塞克斯公爵夫人梅根曾因去年婚宴菜餚有蛋而斥責侍從,結果遭英女王教訓。

報道指,梅根去年5月跟哈利王子大婚前,曾到溫莎堡試菜,由於部分荷里活明星賓客依循佛教禪宗的健康飲食方式,因此當梅根發覺菜餚中有蛋味,就非常不悅,並發脾氣稱:「我吃得出,我吃得出這碟食物有蛋。」此時英女王步入廳房,她悄悄地把梅根帶到一旁,跟她說:「梅根,在這個家,我們不會這樣跟別人說話。」

據指這不是梅根首次惹怒英女王,在去年11月有報道,指梅根堅持想在婚禮上戴一套綠寶石頭飾,但綠寶石可能來自俄羅斯。英女王知悉後,曾告誡哈利王子不要太縱容梅根,稱「我選好了她就要戴」。
屌妳條女由入門前搞搞陣到而家
事頭婆:臭雞
無教養就係咁
成件街邊公主病咁
同凱特真係兩件事
人哋真係大方得體
究竟係佢多負面野所以俾傳媒報定傳媒專登報佢啲負面野
其他都冇佢咁誇
又梅根,又阿May,英國氣數已盡
死黑鬼污染皇室血統
垃圾力架
希望唔好生仔 污染皇室血統
婆媳糾紛
我覺得咩佛教禪宗的健康飲食方式on9 d
其實似係好似皇家唔鐘意佢
好似戴安娜王妃咁
都係由嫁左入去開始 就大量負面新聞

前一排都有外國傳媒講無理由咁多皇家入面既私人會係咁流出
唯一可能就係皇家入面有人放消息出黎
原來呢條友仲老過威廉王子
「梅根,在這個家,我們不會這樣跟別人說話。」

生唔生都冇所謂啦 反正都冇可能做到皇位繼承人
好憎呢啲反應,吃到有蛋又點呀,直接講咩事啦屌你老母臭閪
隊低William全家
點解我會睇左做梅媽
睇錯培根🥓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞