既然係咁不如一齊將emoji高登化

1001 回覆
1850 Like 8 Dislike
整合返d 已經整好既icon先:

仲有

頭兩個係 可愛動淫 巴打整
最後三個係 立山而人 巴打整

可以嘅話可唔可以落一落credit
<blockquote>整合返d 已經整好既icon先:
</blockquote>

因為我要追返d post 睇下邊個整 所以遲左小小落credit sorry
岩岩又整左兩個 黑超果個上網見到 潮版黑超

完全唔得

完全唔夠依個level
幾時可以將呢堆表情取代lihkg啲emoji
高汁post
<blockquote><blockquote>岩岩又整左兩個 黑超果個上網見到 潮版黑超

完全唔得

完全唔夠依個level

我遲d會整黑超做郁既gif
呢個黑超係比較適合用係陽光d 既feel 同埋貪佢副超較modern 迎合返潮流
&lt;blockquote&gt;整合返d 已經整好既icon先:
&lt;/blockquote&gt;

因為我要追返d post 睇下邊個整 所以遲左小小落credit sorry

其實我之後想拎嚟用 所以先問下

仲有

立山巴打 好掂你d icon
同埋我想知點樣resize 先唔會整到d icon 濛左架
終於追完post 辛苦晒巴打漏夜整圖 推到成套上架app store 呢d先係高登!

上Appstore用唔到落whatsapp

係呢度用都好

整完比copy 我呀,我整jb版
終於追完post 辛苦晒巴打漏夜整圖 推到成套上架app store 呢d先係高登!

上Appstore用唔到落whatsapp

係呢度用都好

整完比copy 我呀,我整jb版

整好先算
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;岩岩又整左兩個 黑超果個上網見到 潮版黑超

完全唔得

完全唔夠依個level

呢個黑超係比較適合用係陽光d 既feel 同埋貪佢副超較modern 迎合返潮流

主要係因為太濛
Chok仔好波
試下縮細又唔會變濛先
都係濛撚左
自問唔識designn 但幫推🤓🤓
Ok靚播其實
lm
留名
&amp;lt;blockquote&amp;gt;&amp;lt;blockquote&amp;gt;岩岩又整左兩個 黑超果個上網見到 潮版黑超

&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

完全唔得

完全唔夠依個level

主要係因為太濛

嗰副超好淋善
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞