[I/A]Puzzle&Dragons[49] 前PAD玩家吹水區

251 回覆
1 Like 2 Dislike
安祖劍

停手未

未 扑到㷫起

成車人上緊你屋企

輪姦少佐

佢自願

好想試吓多p
安祖劍

停手未

未 扑到㷫起

成車人上緊你屋企

輪姦少佐

佢自願

好想試吓多p

上唔到去,派飛條友話要等幾個鐘
呢個星期都唔洗再開post

停手未

未 扑到㷫起

成車人上緊你屋企

輪姦少佐

佢自願

好想試吓多p

咁點算好 揾唔揾第個玩
呢個月都唔洗再開post

幫你改返

未 扑到㷫起

成車人上緊你屋企

輪姦少佐

佢自願

好想試吓多p

咁點算好 揾唔揾第個玩

call緊你樓上果隻
呢個月都唔洗再開post

幫你改返

改人地 comment 咁撚惡

成車人上緊你屋企

輪姦少佐

佢自願

好想試吓多p

咁點算好 揾唔揾第個玩

call緊你樓上果隻

你樓上咪你嚟囉
1000000mp寵

十卜
pad重振雄風 再戰五年
見到個3人協又諗起an俠潮文
IOS 先行
升中四了,還未試過協力,但an俠說:「不緊要,依家努力升技刷加,第時出協你荒(慌)無得打?」

結果,an俠克服了一個又一個的降臨,等山本出an機協力;影過關圖時,發覺好多人都一雙一對,原來協力係撮合情侶既好地方。an俠依然一個,但他說:「不緊要,即將係android踏入協力mode大展拳腳既時候,亦係我幸福生活既開始!」

an俠努力刷加,三年,五年,七年過去了,依然未有協打。但他終於達成了心願,成為高rank人仕 - 十幾頁7max寵。

an俠年過三十,開始疑惑:「點解我已經係高rank人仕,但仲係無協力玩?」更令他驚訝的是,高登ios user都一齊協力,但那些user可不是高rank喎,例如,Dorothy既男朋友只得600幾rank,個box得1頁297,比自己足足少十幾頁!點解?唔係努力刷rank刷加成為大神就有協打既咩?

不知不覺an俠到了中年,身邊已無什麼朋友用an機,自己渡過一個又一個既降臨及星寶。

an俠年老了,孤零零一個坐在公園,回想一生:「自己曾得過什麼?協力mode是怎麼樣的?和女朋友係海邊一齊打協既滋味係點架?an俠不是經常留帖話:『android未出協力mode時唔好浪費時間,第時出左你荒無得打咩!』我照做了,究竟什麼地方出錯?」
因為是iOS先行的關係,目前的3人行協力不需要體力,也不會有CLEAR的報酬(石、DROP、EXP、COIN)

在協力模式中,按下「3人でワイワイ」就會開始搜尋協力對象

因為是iOS先行的關係,目前的3人行協力不需要體力,也不會有CLEAR的報酬(石、DROP、EXP、COIN)

咁做咩要3p

咁做咩要3p

扑嘢聯誼

咁做咩要3p

3p爽啲 有兩條女一齊含
有咁多 update 都冇人出聲

個 box 整理 d icon 好肉酸
新challenge mode係咪變左 用3隻打
繼同屬寵計297加值
新challenge mode係咪變左 用3隻打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞