【復仇者聯盟4】復仇者後生校刊照片曝光!一眾角色激罕陳年舊照大公開!

275 回覆
448 Like 14 Dislike

中年版的復仇者成員大家在《復仇者聯盟4》中相信也是見盡了,外國媒體BHD Star Cineplex近日就將各復仇者的年輕相片搵返出嚟,一作比較。原來各位後生時都非常charm,即刻睇睇先!

美國隊長(Chris Evans)

青靚白淨嘅少男係邊個?佢就係憑「美國隊長」上位嘅基斯伊雲斯(Chris Evans)!呢張係佢1999年讀緊麻省Lincoln-Sudbury地區中學時拍攝嘅照片,當時潮流興Backstreet Boys,連「阿Cap」都要梳番個男生必留嘅中間分界髮型!

超有小白臉感覺的美國隊長豪無霸氣感覺,完全像是未打血清前的他。

Iron Man(Robert Downey Jr.)

「鐵甲奇俠」嘅羅拔唐尼(Robert Downey Jr.)細個時粗眉大眼、頭髮濃密,同依家一樣!而呢張相係1982年,佢喺加州聖莫尼卡中學讀書時嘅校刊照片,個樣其實變化唔大!

冇留鬚的Iron Man非常不像Iron Man,但只想說一聲:「I Love you 3000」

雷神(Chris Hemsworth)

沒有肌肉加持的雷神,看上去更似一個MK仔,再加上這個髮型…絕對是MK仔,但依然都好靚仔!

奇異博士(Benedict Cumberbatch)

年輕的奇異博士有著英國傳統美男子的氣息,不知道他是否能預視到咁多年後他依然咁Charm呢?

Captain Marvel(Brie Larson)

不太能夠形容Captain Marvel,像是年輕時有著一種玩世不恭的感覺?

鷹眼(Jeremy Renner)

鷹眼細細個的鮑魚刷髮型

嘩!!!鷹眼年輕時簡直尤如一個放盪不羈的型男呀!!!

Hulk(Mark Ruffalo)

「變形俠醫」Mark Ruffalo,原來年少時亦係大隻仔一名,着上小背心盡騷肌肉!1983年,當時年僅16歲嘅麥克喺維珍妮亞海灘中學讀書時已係校內嘅運動健將。

敦厚老實絕對是Dr.Banner的代表樣子,原來他年輕時已經是有著一副如此老實乖巧的樣子!

黑寡婦(Scarlett Johansson)

性感的黑寡婦年輕時卻帶有一副清純的感覺,真的有初戀feel呀!

Star Lord(Chris Pratt)

Chris Pratt呢個宅男look,你點睇?

搞鬼王Star Lord年輕時的形象與現時的形象相差無幾,絕對是童顏代表!

黑豹(Chadwick Boseman)

黑豹後生個樣同依家好大分別!

紅女巫(Elizabeth Olsen)

Marvel女神之一的紅女巫年輕時也是靚到爆!

蟻俠(Paul Rudd)

蟻俠細個是誰?咪就係《特警新人類2》中的其中一個角色囉~

洛基(Tom Hiddleston)

飾演「雷神」細佬「邪神」洛基嘅英國男星Tom Hiddleston原來係高材生!佢7歲時喺Windlesham讀過寄宿學校,一年後佢轉到牛津嘅Dragon學校繼續升學。13歲那年,湯進入名門中學-伊頓公學再度做寄宿生,之後就轉到劍橋大學繼續升學修讀古典文學並取得優異成績。據知佢喺劍橋大學演話劇期間被星探發掘,繼而喺演藝界發展!

Loki年輕時也是Charm到爆,再加上一番可愛味,邪氣冇晒!

蜘蛛俠(Tom Holland)

最新一代的蜘蛛俠得22歲,所以年輕時當然還是個BB啦!但原來BB蜘蛛俠鐘意嘅係超人!

Nick Fury(Samuel L. Jackson)

「Mother Fxxker….」Nick Fury後生都幾有型!

Pepper(Gwyneth Paltrow)

在《復仇者聯盟》系列中飾演「鐵甲奇俠」情人嘅「小辣椒」Pepper Potts,係奧斯卡金像影后桂莉芙白德露(Gwyneth Paltrow),出生於演藝世家,父親係導演母親係演員。桂莉芙於1990年曾讀過紐約著名嘅女子私校Spence。18歲嘅佢盡顯佻皮一面,就算依家46歲都Keep得好好!

身為Iron Man的老婆Pepper年輕時當然也靚足全場!

Bucky(Sebastian Stan)

沒有讓九頭蛇洗腦的Bucky年輕時也相當英俊,笑起來還幾Charm呢!

Groot(Vin Diesel)& Rocket(Bradley Cooper)

「樹人」雲狄素(Vin Diesel)與「火箭浣熊」畢利谷巴(Bradley Cooper)讀書時期個樣亦與依家有好大轉變!

Vision(Paul Bettany)

雖然Vision的真樣只是出來過一會兒,但是看了這張相片後發現,Vision也沒有太大改變。

Gamora(Zoe Saldana)

Gamora年輕時也是靚到爆,難怪變成綠色也遮不了她的美貌。
Thanos(Josh Brolin)

《復仇者聯盟》中飾演終極奸角「魁隆」佐斯布連(Josh Brolin),咪睇佢喺片中呼風喚雨彈指操控「復仇者」生死,原來佢讀中學時期都好娘吓!佢喺1982年讀加州聖巴巴拉中學時期嘅校刊舊照中,個樣同依家唔算分別好大,但最「出事」係個冬菇頭娘爆髮型!唔知光頭嘅「魁隆」留番呢個髮型又會有咩效果?!

相信不少人都知Thanos與《Deadpool》中的Cable是同一扮演者,年輕時也相當有型。絕對無法想像他是現時Marvel的大奸角!

Stan Lee

最後的Marvel之父Stan Lee年輕時也是風度翩翩,一定是當代的美男子之一!

shorturl.at/dlrxX
hawkeye 幾型
想幫Hawkeye 含撚
gay
雷神個樣根本冇變過
樹人同浣熊變化都幾大
黑豹一模一樣喎

法比加斯嚟嘅
好撚外國MK FEEL
Starlord柒到
金毛MK仔
樹人真係分唔到
Tony後生好型
brie咩事塊面方左咁多
Hawkeye有啲似leonardo dicaprio
軍佬頭🤣
Cm真係由細柒到大
搵埋groot同rocket 黎對比係咩事
BW整容西?
Rdj後生咁2打6feel完全冇主角相

RDJ後生同civil war個後生版一樣
Elizabeth Olsen正到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞