Together (156)

1001 回覆
46 Like 8 Dislike
幾好玩,但係冇跟mcu劇情
大家認住呢隻狗
見到大大力開佢波 唔洗客氣
只係睇endgame會覺得好串,但cm solo入面其實幾討好
我幾鐘意佢EG入面果種串串地
shf其實仲唔抵玩 炒價貴得嚟唔靚
啲頭雕
間唔中都有好嘢嘅
買Bandai真係貪佢細細隻 靚過孩記啲啲咁
買佢啲嘢慘過食屎 隻隻唔訂就炒 開訂就開得果一陣就截
好有錢
同MB一樣

屌你一扭個D LUNCH開半個鐘訂
屌現時點炒緊shf ironman 再販,成五舊水
一啲團隊嘅感覺都無

btw ch答banner成日唔記得對白好好笑
我覺得Mark 85好撚靚
但SHF果隻同我將Mark 50上過啲色就算
如果有錢啲 屋企有多啲位我應該真係買Hot Toys Mark 85
隊長都想要 話晒應該呢兩個都唔會再出
而家玩玩具真係比D鋪斬到一頸血
cm solo都覺得佢有d過份自信
佢好似喺dc post到踎左好耐既狗黎
係 但係唔係成日出現間唔中上水就抽下水
Hey big guy
The sun’s getting real low
又有生滋狗mon po
喺social media仲見到人鬧啲page/朋友 spoilers真係好煩 講真都過左兩個禮拜 連russo brothers都話聽日解禁 真係care嘅都應該一早睇左
啲傳媒渲染幾句劇透死全家就個個奉旨鬧人咁
其實 solo movie 客觀嚟講我覺得個角色係唔錯,對住隻 skrull 扮叫,頭髮亂咗用嘴角吹番起見到 Stan Lee 果吓笑容

我覺得 EG 啲對白係想 badass,但係出嚟個效果變咗好串好唔立體 果句「宇宙有好多世界都需要幫助,而唔係個個地方都有你地」之前喺 leak 見到哩句覺得好L霸氣,但係睇咗兩次EG 聽哩句都係冇咩感覺
CM solo個個係衝動撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞