【Thank You Aaron】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMLX

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
You just started a war
又俾人帽左
今晚訓醒覺等收錢
班猁迷想點呀
坐返低啦關你撚事咩
阻撚住睇波
今年藍斯傾唔店就係高層迫佢走
上年太子傾唔店就係 佢想走 因為佢唔一撚早簽張約
到而家都諗唔明棄藍斯可以邊個補
揾返個相同功能箍到下波又有入波助攻同cover大既應該都50m起跳
仲要係icon+大賽球員...
愛狗根本唔想用藍斯呢類球員
佢根本就想棄藍棄燒買班尼加打10號位

中場咪杜利拉沙卡細爆輪住玩囉
擺落去,呢啲先叫placed shot
我諗呢d罰球佢每日應該有練返一百幾十球
情況都唔同 藍斯係已經要簽嘅時候比高層收返張約 而太子就係傾唔掂唔知出場時間定人工問題
一個係雙方傾唔掂數 一個係單方面比人撚
更何況太子稱唔上legend嘅原因向來都唔係因為佢想走 而係佢實際貢獻真係少過藍斯
Btw邊個話太子係自己想走
藍斯肯續,高層彈弓手取消,
雖然都可以屌佢唔一早簽,但高層彈弓手都係事實
太子從來都係佢唔簽,高層都無意再留佢
可能已經唔練
佢自己講
季尾同愛狗傾 愛狗話比唔到多機會佢 所以佢唔簽 走人

有太子 雖然今季都係傷 但打到十場八場睇小細爆一陣都分分鐘拎到第4
而且係free走
可能練緊角球直射入網
拿,佢地講既版本係 阿仙奴有比約佢 太子因為愛狗比唔到多出場佢而選擇唔簽

當然實際係咪咁就得佢地知
太子真係冇留係度既價值 已經唔講傷唔傷
10號位咩佢冇直線冇dribble淨係識帶波衝入人群 唔講球賽閱讀能力
8號位咩佢冇後插冇全場飛冇tackle
6號位咩冇防守冇分邊
唯一最好既只係波底同識彈彈波兩腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞